torsdag 12 april 2018

Snöraka för tak clas ohlson

Ledande tillverkare av Tak. Se Plannjas produkter här. Läs om Plannjas Taksäkerhet här! Sök smidigt på vår hemsida. Hitta närmaste återförsäljare här! Kulörprogram med RAL- och NCS.

Ladda ner kulörprogram här. Bygghandel, Plåtslageri, Husfabrik. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd.


Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti. Utbytbara redskap för olika säsonger. Snöraka till taket , när snötäcket.

Redskap med teleskopskaft för extra räckvidd. Fruktplockaren tar ner den finaste frukten, även den högt upp. Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter samtycker du till vår policyförklaring.


Som medlem i Clas Office får företagare alltid tre procent på alla sina köp – oavsett pris och om varorna redan är rabatterade. Skotta snö på tak med snöraka. Att skotta snö på tak är lite av en utmaning och kan vara tungt och otympligt med fel verktyg, till exempel lämpar sig inte en snösläde bra för denna typ av snöröjning.


Istället har vi bättre lämpade snöredskap för detta ändamål. Vi erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill att människor ska vilja fixa saker själva. Inte precis nån modegrej som lider av att bli liggande mellan säsongerna om man tar.


Snöskrapa För Tak Färg: Svart Mått: Blad 630x150x L. Tack vare att skaftet fortsätter ner genom bladet förstärks det avsevärt och håller upp till tre gånger längre än konventionellt utformade blad. Rejäl snösläde, behövs när snön har vräkt ner. Perfekt till garageuppfarter och större ytor.


Hopfällbar - tar liten plats vid förvaring. Infällt lamputtag för tak 4kr. Takdosa Elko 9kr.

Olika varor du kan finna här kan till exempel vara verktyg, olika typer av belysning, eller varför inte färgpatroner för din skrivare. Möjligheterna är många. Ta ner snön från taket utan att behöva klättra upp på taket ! Med 3-delat teleskopskaft 190–5cm med stålskruvfäste. Köpte Biltemas snöraka i. Det dyker upp annonser för allehanda snöskottnings- verktyg, som till exempel snörakor med långa skaft för tak. Snöskyffel Med ergonomiskt skaft och D-handtag.


Hjälpa och inspirera är nyckelord i vår mission. Vår strävan att leverera värde för kunder, investerare och medarbetare är grunden för allt vi gör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg