onsdag 18 april 2018

Biljettshop lurad

Biljetter till konserter, festivaler, musikaler och sport! Köp dina biljetter säkert hos BiljettShop. Vi accepterar kort, direktbetalningar och mot faktura. Letar du efter biljetter? Surfa runt, eller sök efter.


Biljettshop lurad

Bruce Frederick Joseph Springsteen, även kallad The Boss,. För närmare platsinformation var vänlig ring kundtjänst på BiljettShop. Vad innebär singelplats? Det innebär att platserna inte är i ra utan är spridda platser. Kontakta gärna polisen för att kontrollera detta!


Konsuemtverket det senaste året. Anmälarna har varit upprörda för att de inte förstått att de betalat ett högre pris för sin biljett, men ingen av dem har fått rätt. För det enda man kan få tillbaka om en konsert bli inställd till exempel är vad biljetten kostar på riktigt. Och priset 325kr står på biljetterna och dem tar 795kr, mer än dubbla priset! Visst förstår jag att dem vill tjäna lite när dem köper biljetter o säljer vidare, men är de rimligt o lura folk på mer än det dubbla?


Biljettshop lurad

Jag har ju kunnat beställa biljetterna själv lika gärna på ticnet direkt o fått biljetter för mindre än 800kr. De la dessutom på 500kr på biljetter fast det fanns gott om biljetter kvar. Jag får inte häva köpet enligt dem. De har förstås rätt att ta ut vilket pris de vill och hade bara varit tydliga så hade ju inte det varit något problem. Som man ser på omdömena nedan är det ju inte något de tar på allvar.


Så det bara att erkänna sig. Idag finns det fortfarande biljetter kvar där, ca tusen kronor billigare än den jag köpte från biljettshop. När ett företag tar betalt via tex VISA och MasterCard så kan man känna sig tygg.


Viktigt om Biljettshop. GOTT OM VALMÖJLIGHETER: Om det är slutsålt på andra biljettbolag är det alltid en god idé att kolla utbudet på Biljettshop. Här köps, säljs och byts nämligen biljetter in till ”sista minuten” innan konserterna eller evenemangen drar igång. Det är också därför som många väljer Biljettshop. Nu riskerar besökare som använt sig av tjänsten att bli utan biljetter till helgens Håkan Hellström-spelningar.


Enligt GP kan företaget inte garantera leverans. MamToH­olly Visa endast Fre. Här på bokabiljetter punkt nu listar vi biljetter till konserter, evenemang och sporthändelser över hela världen. Vi rekommenderar enbart. Undrar om nån har erfarenheter av att köpa biljetter på biljettshop.


Biljettshop lurad

Tänkte köpa biljetter till mötley crue som är nästa måndag, man vill ju inte bli blåst och stå där som ett fån, vet att jag borde ha köpt tidigare men så har det inte blivit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg