onsdag 11 april 2018

Psykolog malmö kbt

Landstingssubventionerad tjänst. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss?


Jobba på distans med Mindler.

Ta reda på hur Mindler fungerar. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid!


Få hjälp av specialister - utan krav på remiss. Alla psykologer hos Psykologhuset i Malmö har utbildning i kognitiv beteende terapi ( KBT ). Kontakta oss för mer info! Psykolog Malmö erbjuder psykologkompetens i Malmöregionen.


Psykologisk behandling med KBT , PDT, IPT och Coaching.

Tidsbokning för privatpersoner med och utan remiss samt kunder från försäkringsbolag och företag. Jag erbjuder privat psykoterapi, handledning och utbildningsinsatser i form av föreläsningar och workshops. Precis som i resten av Sverige har KBT i Malmö blivit alltmer populärt under det senaste decenniet. Idag jobbar en stor del av aktiva psykologer i Malmö med KBT , vilket oftast innebär färre sessioner och ett större fokus på nuet än exempelvis klassisk psykodynamisk terapi. Din sökning på psykologer legitimerade Malmö gav företag och du har nått.


KBT är också evidensbasera dvs innehåller vetenskapligt beprövade inslag, metoder och tekniker för att ge så bra hjälp det går för olika problem. Sätt att arbeta med sin behandling varierar beroende på problem, men bygger i regel på metoder som ska mynna ut större frihet att kunna hjälpa sig själv efter att behandlingskontakten är avslutad. KBT ges oftast som en korttidsterapi, i de flesta fall mellan 5-sessioner. Först gången du träffar din psykolog kommer denne att ställa frågor till dig för att ni tillsammans ska kunna bestämma upplägg för behandlingen och vilka mål och förändringar man ska arbeta mot med hjälp av olika KBT tekniker.


Malmö KBT drivs av psykolog Katarina Åkerlind. Jag har lång erfarenhet av att hjälpa människor hantera psykisk ohälsa och leva sina liv på ett mer tillfredställande vis i enlighet med sina värderingar. Jag arbetar även med schematerapeutiska metoder och håller just nu på och vidareutbildar mig i compassionfokuserad terapi (CFT). För att möta dina behov på bästa sätt så skräddarsys din behandling utifrån dessa metoder. KBT -samtal för bara 2kr.


Leg psykolog Jenny Rapp arbetar utifrån KBT , IPT och dynamisk terapi med psykologisk behandling, organisations- och ledarutveckling. Du finner Nerv psykologmottagning centralt i Malmö. Välkommen till oss för att söka psykologisk hjälp.


Professionell behandling av psykisk ohälsa.

Mottagningar i Malmö och Lund. Jag är legitimerad psykolog och har min grund inom kognitiv beteendeterapi ( KBT ) och psykodynamisk psykoterapi. Vi tar emot individer och par med kort varsel. Vi är psykologer på företaget med mottagningar i Malmö och Lomma.


Tellas Consulting AB är ackrediterade för vårdval psykoterapi och erbjuder kort KBT via. Mitt terapeutiska arbete bygger på samtalet och det förtroliga och respektfulla mellanmänskliga mötet. Martina Juhlin är en legitimerad psykolog med centrala lokaler i Malmö.


Hon arbetar utifrån KBT och ACT. Dvs utifrån vad du vill fylla livet me och vilka färdigheter du behöver för att ta dig dit. Det kan handla om kortare eller längre samtalskontakter på min mottagning i centrala Malmö.


Självklart arbetar jag under sträng sekretess. Hur vi arbetar kan variera något, välj någon av våra psykologer i menyn för att få mer information om respektive psykolog. Personalen på Psykologhuset har utbildning i HBTQ-frågor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg