torsdag 12 april 2018

Kissflaska apoteket

Vi gör det enklare för dig som kun personlig rådgivning och brett sortiment. Alltid låga priser och blixtsnabba leveranser direkt till dig på Meds. Du slipper helt enkelt att gå till apoteket själv, MEDS är alltid där du är, för dig! Just nu har vi även fri frakt. Förbrukningsartiklar till sjukvård.


Kronans Apotek är en av Sveriges största apotekskedjor med över 3apotek i hela Sverige, från Trelleborg i söder till Malmberget i norr. Vi erbjuder tjänster och produkter inom recept, hälsa och skönhet anpassade efter dina behov. För automatisk leverans av den här produkten välj intervall nedan och tryck på köpknappen. Du får varan levererad omgående och sedan samma. Urinflaskan har en lång hals för att.


Som tillbehör finns en plastpåse med superabsorberande ämne som kan suga upp liter urin och bilda en gel. Flaska i plast speciellt utformad för kvinnor. Minimerar risken för spill och läckage.


Graderad upp till liter. Köpa hjälpmedel med Fritt Val-rekvisition. Endast öppna apotek Har utökat djursortiment. Har du en rekvisition från din förskrivare som gäller för detta hjälpmedel, kontakta oss före köp.


Köp flerpack och spara pengar på ditt köp. Har fått tips på avkuren flaska samt en behållare som skulle heta något liknande pippinett. Vet ni något om denna och var man får tag på en? Här finner du vÃ¥rt breda sortiment av hjälpmedel för brukare och vÃ¥rdgivare. Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.


Apotek Hjärtat använder kakor (cookies) för att ge dig en så bra användarupplevelse som möjligt och för att analysera och utveckla våra system och tjänster. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Du kan när som helst ändra dina cookieinställningar.


Den ersätter i många fall männens så kallade kissflaska och är lättare att hålla ren. Locket skyddar mot lukt och insyn. Pipinette är lika bekväm för män och större barn. Ifall du har en funktionsnedsättning så kan du ta hjälp av våra hjälpmedel för att underlätta vardagen. Se hela vårt utbud på hjälpmedel hos Nettomedical.


Det är vanligt att ha besvär med att det läcker urin eller avföring. Det finns bra hjälpmedel och behandling oavsett om besvären är tillfälliga eller om de. Spillsäker urinflaska för män som är luktfri.


Flaskan töms genom att man öppnar locket i flaskans bakre del. Bärhandtaget är avtagbart. Medistore säljer sjukvårdsartiklar, sjukvårdsutrustning och sjukvårdsprodukter online!


Förvaring och skydd av ditt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg