fredag 13 april 2018

Glashängare ikea

Glashängare ikea

Design och tillverkning av fronter, handtag, ben till Ikeas vanligaste stommar. Gör det mesta av ditt köksutrymme med våra innovativa och praktiska väggtillbehör. Välj bland allt från hyllplan till kryddhyllor till riktigt bra priser. Mer bänkyta, mer förvaringsutrymme.


Vem behöver inte lite mer av bägge? En köksö eller ett rullbord kan ge dig det extra utrymme du behöver – utan att du. Inspirerad av det funktionella (och snygga!) restaurangköket, skapade vi KUNGSFORS – ett väggmonterat hyllsystem i rostfritt stål med.


IKEA - KUNGSFORS serie. Med glashängare sparar du både plats och får en bra ordning på dina glas. Prowine har svensktillverkade glashängare både för väggmontering och takmontering. Finns i svart och krom - 2 och cm.


Glashängare ikea

Om du önskar i mässing finns det två storlekar - och cm. Glashängarna pryder både baren och provningshörnan i vinkällaren. Välj skruvar efter väggens material för säker upphängning.


Hur många glas som kan placeras i en glashängare beror givetvis på vilken modell av glas som hängs upp. Ett vanligt mått på ståndarna, det vill säga sektionerna i en glashängare , är fyrtio centimeters längd. Vi håller på att bygga en bar hemma.


Vi vill ha vinglasen i glashängare och nu är frågan om någon vet var man kan få tag på sådana? Vi köpte en glashängare som man ska montera i taket, men jag kommer aldrig att nå glasen om dom sitter så pass högt upp. Vet någon om det finns en hängare som man kan montera på väggen? Våra Lido glashängare är designade och tillverkade i Sverige och finns i montage för tak eller vägg. Ikea säljer flera riktigt billig skugga-box tavelramar som ser bra ut, men som är förinstallerade med bilder lämpar sig för en mycket lugn, beige-färgade liv i en zen värld.


Men vad händer om du gillar ramen, men din smak inte mesh så bra med. Vi har glashängare tillverkade av såväl plast som krom, eller fördrar du kanske rostfritt stål? Naturligtvis kan vi erbjuda dig även det. Allt du behöver tänka på är vilken glashängare som passar dina vinglas bäst och klicka hem den - resten sköter vi. Här är ett utbud av glashängare och glashållare för takmontage i flera utföranden, färger men som även klarar av olika antal glas.


Antalet glas som varje klarar av beror dels på glasets fot och dess storlek men även hur tätt glasen hängs. En snygg glashängare kan lyfta vilken restaurang eller bar som helst. Här har vi samlat de bästa glashängarna i branschen för att du ska få en tidlös och stilren exponeringsplats till dina glas. Vi erbjuder glashängare i många olika storlekar och material, allt för att du ska hitta en som passar just din smak.


Häng upp dina glas snyggt och enkelt i foten och få mer utrymme, beröm för hur fint och smart du har löst det med dina glas och dessutom aldrig långt till glaset. Våra glashängare är tillverkade i Sverige av svenskt stål som är behandlade med färg och eloxeringar som är snälla mot miljön. För att visa rätt priser och kassaläge, behöver vi veta om ni är företags- eller privatkund.


Glashängare ikea

Vänligen ange det genom att klicka på en av knapparna nedan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg