måndag 16 april 2018

Lyssna på podcast

Rate climate actions and stay updated on the climate crisis. Give climate love #128154; , suggest climate ideas #128161; and give climate warnings ⚠️. Letar du också efter en bra podcast ? Hoppas du hittar en ny favorit podcast ! Lyssna på Apple Podcasts på din Apple Watch. På en pc: lyssna på podcaster iför Windows. Läs om att spela upp musik eller podcaster med Siri.


Lyssna på podcast

Om du skapar podcaster kan du skicka in din podcast via Podcasts Connect. Hur lyssnar man på podcast ? Att lyssna på Podd är enkelt och går att göra på flera sätt då podcasting är en öppen teknik. Du väljer själv om du vill lyssna på den i webbläsare direkt på en sajt, i en app för podcasting eller i ett program för podcast i din dator – exempelvis Itunes.


I podden dyker vi ner i samtal med entreprenörer, forskare och andra nyfikna som banar väg för framtidens energisystem. Programmet leds av Erik Wallnér från Solcellskollen. När jag diskar, går promena åker bil eller tåg lyssnar jag alltid på podd. Poddtoppen ger dig tips och rekommendationer på intressanta, bra och spännande podcasts.


Lyssna på podcast

Topplista för de populäraste poddarna just nu inom alla kategorier. Det finns en uppsjö av olika appar för att lyssna på podcast. De flesta synkroniserar hur långt du lyssnat på ett avsnitt mellan dina enheter, skickar en notis när ett nytt avsnitt finns tillgängligt.


Här hittar du de poddar som finns tillgängliga att lyssna på hos oss. Har du frågor om Radio? Vill du ha hjälp att kunna lyssna ? Vi har listat de vanligaste frågorna och hittar du inte det du letar efter kan du enkelt skicka in din egen fråga.


Under Mina podcaster kan du hantera dina prenumerationer och lyssna på avsnitt. Tryck på ett avsnitt när du vill lyssna på en podcast. Mer information finns på supportsidan för podcaster.


Spår hittar nya uppgifter som kastar ett annat sken på vad som egentligen kan ha hänt i Brandkärr. Spår är en samproduktion mellan Acast och A-one Produktion. Texter att lyssna på för att lära sig svenska.


Lyssna på podcast

Visa avsnitt till Kundrecensioner Visa alla. Vad är egentligen en podcast ? Det är en webradiosändning, utan fasta tider, som du kan lyssna på eller ladda ner som mp3-fil när du vill – var du vill. Podcast på din dator: Spela direkt: Du kan lyssna på Expressens podcast direkt på Expressen. Få rekommenderade program. Spara de podcasts du gillar.


Nya avsnitt sparas sedan automatiskt åt dig. De ligger sedan som filer på hårddisken ända tills du slänger dem, och du kan alltså lyssna även utan någon internetuppkoppling. I LIKE RADIO r radiostationer i en och samma app. Det är lätt att få tag på läkemedel från utlandet på nätet.


Men risken att produkterna är falska, och till och med farliga, är stor. Trots det är möjligheterna att stoppa den illegala handeln med mediciner små.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg