måndag 9 april 2018

Fredins tak

Ledande tillverkare av Tak. Se Plannjas produkter här. Läs om Plannjas Taksäkerhet här! Sök smidigt på vår hemsida. Hitta närmaste återförsäljare här! Kulörprogram med RAL- och NCS.

Ladda ner kulörprogram här. Bygghandel, Plåtslageri, Husfabrik. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Taktätning på plana och låglutande tak är vår specialitet. Vi på kontoret samt våra montörer har kontinuerligt vidareutbildats inom teknik, kvalitet, miljö och säkerhet. See actions taken by the people who manage and post content. Verksamhetsbeskrivningen för.


Företaget har kunskaper och flera årtiondes praktisk erfarenhet av takarbete och har lagt mer än miljoner kvm täta tak.

Fredins Takentreprenad AB ökade sin omsättning med 46. Ett nytt tak ser till att ditt hus är helt skyddat och det gör också att livslängden på huset förlängs. Genom att utföra en takläggning kan du också fräscha upp husets yttre och på så vis öka trivseln i huset. Västerdala Tak utför allt förekommande inom tätskikt, från mindre service uppdrag till stora totalentreprenader. Att byta tak vintertid är en utmärkt möjlighet att förbereda din fastighet för vårsmältningen och samtidigt kunna njuta av ditt nya tak när det väl syns.


Dessutom har vi tillgång till båt om sommaren och utför gärna takbyten på öar eller längs strandlinjen där framkomlighet med bil annars kan vara svår. Halmstads officiella lunchguide. Vi monterar takduk samt asfaltbaserat tätskikt och vi utför allt från nyproduktion till omläggning och tilläggsisolering. Vi tar oss an objekt i alla storlekar, allt från ditt garagetak till stora hallbyggnader.


Taket skyddar stora värden. Fördelningen i styrelsen är 10 män (2), kvinnor (0). Bolagets VD är Torbjörn Fredin år.


På Ratsit hittar du Telefonnummer Adress Årsredovisning m. Vi hämtar informationen. Om informationen inte finns just nu kan den komma att vara. Exekutiva befattningar.


Med TRYGGA TAK erbjuder vi att tillsammansmed kunden upprätta en budget över vad som behöver repareras och åtgärdas.

Hagmans Tak har arbetat med tätskikt på låglutande yttertak i över år. Våra takmontörer är rutinerade yrkesmän med lång erfarenhet. Protans produkter inom tak och tätskikt uppfyller alla förväntningar. Klimatsmarta lösningar för tak och terrasser i industri och privathushåll.


Protan är leverantör av system för tak - och byggnadstätning, för nybygg och renovering samt radontätning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg