onsdag 25 april 2018

Livet efter dig av jojo moyes

Livet efter dig av jojo moyes

Skickas inom 1-vardagar. Boken har 1st läsarrecensioner. Fraktfritt över 1kr Alltid bra. Uppföljaren till livet efter dig heter arvet efter dig och den var egentligen inte tänkt att skrivas men fansen nästan krävde en uppföljare och så blev det. Det som från början tycks vara en feel-goo även innehållande sorg och kärlek, utvecklas till något så mycket mer.


Om att ha val, kunna leva det liv man vill. Det är en gullig film rakt igenom, utan krusiduller. Jag tycker inte den hanterar temat på ett bra sätt. Jojo Moyes efterlängtade sista del i trilogin om Lou!


Sen har det kommit till min kännedom att det ska komma en uppföljare till denna boken. Inspirerande och hjärtskärande om kärlek mot alla odds. Lou bor hemma och försörjer sina föräldrar med lönen från det lilla kaféet där hon jobbar. Lou Clark och Will Traynor är så olika man kan vara. Hon har inga ambitioner utanför den lilla stad där hon bott i hela sitt liv.


Ingen av dem vet att de kommer att förändra varandra för alltid. En dag råkar han ut för en olycka och. Kanske hade det med förväntningarna att göra. Den är så stor och innehåller så mycket, samtidigt som den är så väldigt underhållande och härlig att läsa. Efter ett tag så inser Lou att Will tröttnat på att vara fast i rullstolen, att vara beroende och han vill ta livet av sig.


Hon bestämmer sig för att försöka få honom att ändra sig. Vad hon inte inser är att det också kommer att påverka henne. Med En andra chans avslutas trilogin och cirkeln är sluten.


Det är så hennes och Will Traynors vägar korsar. Elle Det här är en underbar bok som lockar till både. Unna dig att läsa den, det kommer du inte ångra!


Arvet efter dig finns ute i butik nu! Louisa Clark kommer till New York, redo att börja ett nytt liv och säker på att hon kan omfamna det nya äventyret och hålla förhållandet med Ambulans-Sam levande trots de tusentals mil som skiljer dem åt. Eleven redogör huvudsakligen för dess två huvudkaraktärer och diskuterar även bokens språk. Det måste vara den bästa sortens läsning, när man äntligen får tid (eller tar sig tiden) att grotta och gotta ner sig i massor av böcker.


Livet efter dig av jojo moyes

Louisa ”Lou” Clark bor i en pittoresk stad på den engelska landsbygden. Utan att veta vad hon egentligen vill i livet hoppar hon mellan olika ströjobb och hjälper till att försörja sina föräldrar. Nu är äntligen uppföljaren till succéromanen Livet efter dig här! Skip navigation Sign in.


Den hade ju fått så bra kritik och många var det som rekommenderat den efter sommarens semesterläsning. Den gick inte riktigt hem hos oss Pocketpinglor. Han är deprimerad och trött på allt och bestämmer sig för att åka till en klinik i Schweiz för att avsluta sitt liv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg