tisdag 10 april 2018

Moon thai take away

Moon thai take away

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Hitta rätt produkt till rätt pris. Mitt i Göteborg precis vid Avenyn ligger Moon thai , en oas mitt i stan. Här äter du fantastiska thairätter tillagade av våra duktiga kockar och i en miljö som vi garanterar är helt unik.


Vår personal är duktiga och har fokus på servicekänsla för att göra ditt besök så minnesvärt vi bara kan. Inredningen på Moon Thai Kitchen är färgglatt kitschig på gränsen till hallucinatorisk. Här finns nog mer än hundra lampor och en miljon växter.


Om den här restaurangen vore en tv-serie så skulle den vara Bert, ni vet från Berts dagbok. Samma lekfullhet och rapphet och glimten i ögat. Kristinelundsgatan Göteborg, Sverige. En tropisk oas mitt i stan meter från Avenyn – upplev Thailand i centrala Göteborg! Mycket bra mat, fräscht!


Moon thai take away

Kan ta lite tid så ringa. Vi serverar sushi tillagad från grunden och thailändska rätter med wokade nudlar, grönsaker, kyckling och kött med smaker från Thailand och Japan. Se gärna vårt utbud under ”a la carte” och ”lunch” meny. TAKE - AWAY Ãr du på språng, ta med dig maten i praktiskt förpackning.


Om du är sugen på god mat så är thai take away stället för dig. Du kan finna restauranger baserat på dina valda kriterier, läsa omdöme och boka bord. Mook betyder Pärlan och det är också namnet på mig som lagar maten. Välkommen till Mook Thai i Guldheden.


Jag vill att du alltid ska få en fin smakupplevelse och därför är min thaimat gjort av de bästa råvarorna. Det är väldigt viktigt för mig att du blir nöjd och kommer tillbaka igen till Mook Thai många gånger. Din sökning på thai take away mölndal gav företag och du har nått slutet av listan. Sawasdee kaa och välkommen till Samui Thai Kitchen! Här avnjuter du äkta thaimat med genuina thailändska smaker i en avslappnad miljö.


I den familjeägda restaurangen serveras den hemlagade thaimaten och på menyn finns något för alla, för alla olika tillfällen. Vi erbjuder kinesisk mat i Göteborg. Thai Take Away Göteborg - företag, adresser, telefonnummer.


Köket stänger cirka min innan. Mitt första besök, på denna thairestarang. Vi är en restaurang som är specialiserade på thaimat. Vi har alltid kunden i centrum och välkomnar önskemål och beställningar.


Då både utbud av mat och stil kan variera mellan matställen och Värdshus och därför kan det vara klokt att kolla med flera värdshus i Falköping eller i Västra Götalands län vad de erbjuder. Thai Moon : Take Away - See 2traveler reviews, candid photos, and great deals for Penzance, UK, at TripAdvisor. Sections of this page.


Moon thai take away

Welcome - Siam River Thai - Northwood Siam River Thai is hosted inside the Misty Moon Pub. Find a table, look through the menu, ring the service bell and leave the rest to us. Drinks are self ordered with the bar.


Our talented chef : Phawita Sai and her team offer you a genuine authentic Thai food cooked to order.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg