tisdag 3 april 2018

Fyllaibok mamma pappa

Alltid ett aktuellt urval av böcker - Köp dina böcker hos Akademibokhandeln! Mama är läsarnas mammagrupp de luxe, självklara mötesplatsen för alla fantastiska mammor. Just nu ingår: Eucerin-kit värde 745kr!


Beställ smidigt online. Skapa en personlig bok till din mamma ! Vem förtjänar (och uppskattar) det mer egentligen?

Perfekt som t ex födelsedagspresent eller Mors dag-present! Förutom fyll-i-sidor (sidor) finns poesi-ord (ca. 1st) och scrapbookgrafik (ramar, illustrationer, bårder) att klippa ut och klistra in där man har lust. Till Min Pappa är en fyll-i-bok som handlar om pappa.


I boken får du hjälp med att sätta ord på dina känslor. Du skriver bland annat ner minnen och händelser ni delat, ger pappa komplimanger och dina allra bästa råd. Visa din pappa hur mycket han betyder för dig genom att fylla i boken! Vi har även fyll-i-böcker till mamma (Kära Mamma ) och älsklingen (Min Älskling)!


Kära Pappa - och Mammaböckerna kan även köpas som 2-pack (så pappa och mamma kan få var sin!).

Du sparar kr mot att köpa dem separat! Se setet, och andra fyll-i-böcker här! Skickas senast imorgon. Noga formulerade fyll-i-avsnitt hjälper dig att hitta just er egen unika berättelse, och att både minnas och ge komplimanger som kommer att uppskattas i en livstid.


Hos oss hittar du roliga, intressanta och söta present- och fyll-i-böcker. Fyll-i-böckerna passar dig som vill ge bort en personlig present. Starta med att fylla i boken i tid så du hinner tänka efter vad du vill säga mamsen och kanske även leta fram foton att klistar in i boken och på så sätt förgylla mammas läsande. I höstas dök det upp en fråga på facebook om hur man ska göra för att lyfta upp ett spädbarn från golvet om man sitter i rullstol och har dålig bålbalans.


Kolla på min kortfilm Kära pappa , viktigt budskap som berör oss alla, att bli född flicka kan vara den största faran av alla. Det här var ett pro bono jobb för den Norska organisationen Care. Bokus - Köp böckerna billigare - Aktuella erbjudanden! Han är själv utlandsveteran och småbarnsförälder, och när han kom hem från Kosovo ville han använda sina erfarenheter till att hjälpa andra föräldrar. I höstas kom boken ”När jag lånar ut min pappa till landet osams” och nu har mamma -motsvarigheten av boken blivit klar.


I en exklusiv intervju med mama berättar Elaine Eksvär aktuell med boken Medan han lever om de sexuella övergrepp hon som barn utsattes för av sin pappa. En delvis sann historia Jag låg med min mamma och hennes väninna. Bi_son månader sedan.


När det är mammavecka brukar Lisa längta efter pappa och fantisera om vad han kanske gör. I pappaveckorna tänker Lisa på mamma.

När hennes älskade pappa , prästen med det stora skägget, avslöjar att han egentligen vill vara Marianne vänds Hannas värld upp och ner. Men för pappa Marianne finns ingen återvändo, hon måste äntligen få vara den hon är. Det blir en omtumlande resa för Hanna som inte kände vare sig själv eller sin pappa så väl som hon trodde. Alla julklappar kan klickas hem direkt online! Men när hennes pappa fick veta slängde han mer eller mindre ut henne.


Men frågan är om ens pappa trodde det skulle gå så fort som det gjorde. Men smärtan hos en mamma eller pappa som förlorat sitt barn blir knappast vare sig större eller mindre beroende på hur många andra som förolyckats samtidigt. We stock everything from prams and pushchairs to moses baskets, baby clothing and a wide range of nursery furniture.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg