onsdag 4 april 2018

Lovemade barnmat

Vi tycker att barn förtjänar bästa tänkbara mat även när man som förälder inte har tid eller möjlighet att laga den själv. Medvetna konsumenter har skapat en kraftigt växande marknad för ekologisk mat och är mer än någonsin såväl reflekterande och kritiska till matens kvalité och ursprung. Detta gäller även barnmat där vi ser att efterfrågan och fokus kring välsmakande maträtter för barn har ökat dramatiskt de senaste åren.


Grytan är gjord på mör biff av svensk nöt, potatispuré, palsternacka och tomat. Grytan lagas med jungfruolivolja och smaksätts med lagerblad och timjan. Redan efter månader på den danska marknaden hamnade lovemade på första plats när den stora tidningen Berlingske Tidende skulle utse bästa barnmaten. Under vecka flyttar lovemade in i barnmatshyllorna på ICA Maxi Haninge. Nu lanseras den på ICA i hela Sverige.


Maten görs av färska och ekologiska råvaror som primärt kommer från Norden. Maten lagas i Skåne och baseras på recept av två danska stjärnkockar. Spara och använd till dina egna portioner. Förpackningen går att återvinna! Lämplig för micro, diskmaskin och frys.


Beställ idag och få leverans redan imorgon. Idag har vi träffat glada djur och goda människor på en av de gårdar där köttet i vår mat kommer ifrån! KRAV-märkt och mumsig! Våra två stjärnkockar komponerar alla recept med kärlek och respekt för barns smaklökar.


Barnmat på burk – hur bra är det egentligen? Räcker det till dina barn… eller är det bättre att laga själv? Vi ställer frågan till en dietist men låter också en smakjry med barn och vuxna testa olika smaker från fem olika märken. Dyrt, billigt, gott, äckligt – här är svaren. Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna.


Lovemade barnmat

Nedan visas ett exempelutbud. Här hittar du barnmat och snacks för alla tillfällen som ditt barn kommer att älska, oavsett om du är hemma eller på språng. Genom att testa dig fram upptäcker du vad ditt barn gillar bäst.


Här hittar du olika rätter i burkar, smoothies och gröt i klämpåsar, vällingpulver som du bereder själv och mycket mer. Lovemade Lasagne barnmat från månader. Den är alltså helt fri från BPA och går att återvinna. Se datumstämpel på sidan av locket.


Lovemade barnmat

Målet är att erbjuda färdiglagad barnmat som är precis som hemlagad. Ekologisk barnmat kan vara känslig att tillverka. Det gäller att få rätt konsistens. Svensktillverkad barnmat har också stora krav på sig att innehålla rätt mängder vitaminer, mineraler och spårämnen. Vårt breda sortiment av barnmat tillagas med lång erfarenhet av ekologisk produktion.


Vi kallar det barnmat för världens bästa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg