torsdag 12 april 2018

Ledx mamba test

Ledx mamba test

Din skidbutik på nätet, Bra priser och snabba leveranser. Outdoor och längdåkning. Stort utbud till bra priser. Snabba leverenser och nöjda kunder. Se testvinnare och vilka produkter och tjänster som blev bäst i test.


Skip to the end of the images gallery. Med förnyad linsteknik befäster LEDX Cobra sin ställning som marknadsledare för högpresterande pannlampor. LEDX Mamba comes with different power settings: , and 1. At the highest power mode the lamp gives a fantastic light for almost two hours. Prisjakt jämför priser och erbjudanden från butiker.


Nog om detta, Först ut i säsongens test är två riktiga monsterlampor från svenska LedX ! Ficklampor, pannlampor och annan portabel belysning för friluftsliv, hemmabruk och yrkesanvändning. Dessa är optimerade för att ge en perfekt ljusbild med både brett och smalt ljus (samtidigt!) vilket är unikt för LEDX lampor. Svensktillverkad med års garanti!


Ledx mamba test

Nya modellen är uppdaterad med fler lumen och ger ännu mer håll-käften-ljus än tidigare. Lampan ger en bred men ändå lång ljuskägla med jämn ljusbild. LEDX Cobra Kåsapaket - optimalt led-kit för dig som vill ha rejält med ljus på din enduro LEDX Kåsapaket är ett värsting-kit för dig som gillar att köra enduro i mörkret.


Detta är tänkt som ett komplett kit för de som vill köra Novemberkåsan eller andra enduro-tävlingar, men fungerar såklart lika bra för dig som kör ATV, cross eller skoter och behöver mycket ljus. Men hur kommer man på idén att börja sälja lampor och varför ser lamporna ut som. En av de kraftfullaste lamporna på marknaden. Presterar verkligen vad den lovar.


Ledx mamba test

Sweden about 10cm snow (inches) and no studs. Short trip to test the new light. Mamba X-pand har även fått en nättare ram utan skruvar och nyutvecklad reflektor. Mamba fungerar också bra för eftersök av vilt, klättring, och skogsarbete m. En liten men otroligt kraftfull lampa.


Kaa har en väldigt skön huvudställning och sitter stadigt på huvudet när vi springer genom skogen. Batteriet är fäst bak på huvudställningen och lampan känns lätt. Ljusbilden är bred i närområdet samtidigt som vi även har god koll på hur det ser ut längre bort i terrängen.


LJUS DÄR DET BEHÖVS Tack vare LEDX unika linsteknik där vi blandar olika linser, ger Mamba det bästa ljuset i sin klass. VI SAMMANSTÄLLER TESTER. Det är precis vad vi gör, kollar vad andra tycker om produkterna. Sidorna uppdateras löpande allt eftersom nya produkter och tester publiceras. Fick en fråga via PM hur jag fäst min LedX Mamba och det är lite svårt att förklara utan bilder så jag postar här: I överkant med buntband runt styret, inga knepigheter.


I underkant, trä in ett buntband med tillräclkigt stor skalle för att inte krypa igenom, sedan under styret, över stammen och ner under styret på andra sidan igen och ut genom fästet. Jag har LedX Kaa och är väldigt nöjd. Fast idag hade jag valt LedX Mamba , men det beror nog mest på bekvämlighet och att jag har giftstruma som gör mig extra känslig för mörker.


När jag tycker något lyser lagom starkt tycker de flesta andra att det är vansinnigt starkt ljus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg