onsdag 14 september 2016

Takkassetter trä

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris livsmedel.


Tillverkning av takkassetter sker på roterande tillverkningsbord. Först sker tillverkning av stommen, därefter vindskyd luftspalt, råspont, underlagspapp. Uppsala Trä har under dryga års samarbete levererat högkvalitativa husstommar och takstolar.

De har varit mycket professionella, hjälpsamma, priseffektiva och alltid trevliga och tillgängliga när man ber om hjälp. Ger mina allra bästa rekommendationer. Vår flexibla och effektiva produktion bygger på våra medarbetares mångåriga erfarenhet inom trä - och byggbranschen. Vi har idag möjlighet att tillgodose behovet av allt från kundanpassade och prefabricerade komponenter som väggblock och bjälklagskassetter, till takkassetter , bullerplank, takstolar och byggnadsvirke. Vi på TPF Bygg levererar och monterar kompletta husstommar, ytterväggselement i trä och färdiga takkassetter efter kundens önskemål.


Prefabricerade block konstrueras enligt gällande bygg och energikrav, stommarna överlämnas enligt överenskommen uppgörelse. Vi har lång erfarenhet av att tillverka individuellt utformade prefabricerade hus och komponenter som väggblock, takstolar, bjälklagskassetter, takkassetter och bullerplank. Svenskt Träs huvuduppdrag är att bredda marknaden för, och öka värdet på, svenskt trä och träprodukter inom byggande, inredning och emballage.

Genom att inspirera, informera och sprida kunskap lyfter vi fram trä som ett konkurrenskraftigt, förnybart, mångsidigt och naturligt material. Vi på Norrlands Trähus är stomkomponent­tillverkare och vår affärsidé är helt enkelt att leverera prefablösningar av trä eller stål till dig. Vi strävar efter att vara den kvalitetsledande stomkomponent­tillverkaren i Sverige. PreFast ska leverera väggelement, takstolar och råspontluckor till en nybyggnation av gruppbostäder i Näsum.


Bakom gruppbostäderna står JSB som bygger åt. Unik kompetens inom prefabstommar och byggkomponenter i trä. Derome Träteknik erbjuder byggkomponenter och prefabricerade stommar för gruppbyggda småhus och flerbostadshus. Relationen med dig som kund byggs med långsiktighet. Detta är vår huvudprodukt och starten i vår verksamhet.


Våra tak är lätta, starka och enkla att montera. De sparar din tid såväl i projekteringen som på bygget. Vi kan nu erbjuda stommar till flerbostads ­ hus i trä , genom en vidare ­ utvecklad varian t av MFB (Masonite Flexible System). Dessa stommar kan bygga upp till åtta våningar med bjälklag som klarar tio meter fri spännvidd. Stommen är uppbyggd av masonitestolpar och balkar utan liggande trä vilket eliminerar sättningar.


Bjälklag för industri, p-hus, gårdsbjälklag, takkassetter finns i standardutföranden som kan anpassas till de krav som ställs i respektive projekt. Takkassetter Takkasetter i trä för snabbt montage och värdesäkrande av byggnader. Inledningsvis kartlägger vi kundens behov för att sedan ta fram tillverkningsritningar med hjälp av avancerade datorprogram som minimerar materialåtgång och ger automatiska materiallistor för beställning och produktion.


Attacus Trähus AB konstruerar, tillverkar och levererar prefabricerade trästommar till byggindustrin.

Ledande på takstolar i trä. Söker du en taklösning som håller - både när det gäller kvalitet och prisbild? Då är ett samarbete med oss ett TAKtiskt val. Här visas principlösningar och typdetaljer för tak på underlag av träpanel – underlagsspont – med taktäckning av tegelpannor, betongpannor, skyddsbelagd.


Detta beror på att trä absorberar fukt långsammare än vad det släpper ifrån sig fukt. Alltså kan fuktkvoten bli något olika beroende på om träet befinner sig i en uttorkningsfas eller i en uppfuktningsfas. Bilden nedan visar hur fuktkvoten varierar beroende på relativ fuktighet samt beroende på om träet torkar eller fuktas upp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg