tisdag 20 september 2016

Otrohet test

Det är naturligtvis omöjligt för oss att förutspå om din partner är otrogen i ett online test. Vad vi har gjort är att vi har matchat beteende som är vanliga vid otrohet för att på det sättet skapa en riskprofil. Testet gäller inte enstaka affärer utan handlar om att din partner har någon vid sidan om. Otrohet kan i det här fallet vara en reaktion på att något har hänt som gör att hen känner sig otrygg i förhållandet. En person som är rädd för att bli lämnad kan också dra sig för att knyta an till en partner, eftersom det innebär en risk.


Att gå vidare efter en otrohet kräver tårar och tid. Oavsett om man väljer att stanna hos sin partner eller separera. Men hur vet man om det är rätt att stanna eller gå? Gör pyskologens test och ta reda vilken väg som är rätt.


Frågorna är framtagna av psykologen Maria Farm. Detta är det värsta som man kan befara ske. Jag är i ett förhållande där ingen otrohet syns till ännu men jag kan inte förmå mig lita på honom.


Kanske beror det på att jag inte får vara delaktig i hans liv, han är väldigt bra på att dölja mail etc som han får. Jag är så kluven, jag verkligen avskyr otrohet. Test : Kolla om du är mikro-otrogen Det kan verka oskyldigt, men din partner kanske inte skulle hålla med om hen visste. Mikro- otrohet är ett nytt fenomen där sveket ofta händer digitalt.


I många såpoperor är det många som är otrogna vilket alltid orsakar intriger som gör det spännande för tittarna. Vi kan inte garantera att vi hittar något analyserbart DNA i det insända materialet, men vi garanterar att vi kommer att göra vårt yttersta för att få fram det DNA som eventuellt finns. Många relationer tar slut efter en otrohet men den kan också rädda en relation. Den kan vara ett riktigt ”wake-up call” och ett test på hur engagerad man faktiskt är i förhållandet.


Tillsammans börjar man undersöka varför det hände och vad i förhållandet som kan ha varit fel. När det gäller otrohet så finns det ingen exakt definintion. Vanligtvis handlar det om att man bryter de regler som finns i parrelationen. Dessa kan vara mer eller mindre tydliga. Det kan handla om allt från telefonsamtal till en sexuell relation.


Numera kan otrohet finnas inom fler områden än tidigare inte minst gäller detta internet. Emma och konrad reagerar på otrohet ! Idag reagerar vi på när folk är oärliga och gör det absolut värsta man kan göra i en relation, vara otrogen. Då kan han syssla med Micro-cheating.


Otrohet test

Ni får se allt från att en tjej låtsats vara en docka för att övertala en svartsjuk flickvän till att en fru med två barn kommer på sin man med en annan kvinna. Att publiken kan känna igen sig i handlingen tror jag är en del i förklaringen till framgångarna. Föreställningen tar upp livets stora frågor – döden, otrohet , kärlek och mobbning, och det är lätt att relatera till karaktärerna. Jag tror dessutom att många kan relatera till själva körlivet.


Går du runt med en molande känsla i magtrakten? Och du är säker på att du inte är. Detta test har designats för att mäta om din partner har problem med narcissism.


Otrohet test

Det innehåller frågor och tar inte mer än - minuter. Svara så sanningsenligt som möjligt, välj det svaret som passar bäst. Vi sparar inga personliga uppgifter. Otrohet är en väldigt känslig sak för många och de flesta påstår att de inte skulle tolerera otrohet i förhållandet men är det enbart en negativ sak?


Jag tror att en affär kan vara en bra medicin för många förhållanden. Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna. Test av barn och mamma samt två nära anhöriga till förmodad pappa eller Test av barn och tre nära anhöriga till förmodad pappa.


Otrohet test

Tillägg: Alternativ DNA-källa, t ex tandborste eller näsduk: 8kronor per prov. Ytterligare testpaket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg