tisdag 20 september 2016

Finja allroundfix

Finja allroundfix

Vit cementbaserad och dammreducerad fästmassa med hög flexibilitet. Används på golv och vägg inom- och utomhus vid montering av keramiska ytmaterial. Vitcementbaserad och dammreducerad fästmassa med hög flexibilitet. Allroundfix används på golv och vägg inom- och utomhus vid montering av keramiska ytmaterial t. Lämplig till plattor med vattenabsorption. Alltid med snabb leverans!


Professionell rådgivning. Temperaturen i underlag, lokal och blandat material får inte understiga °C. Blandning: Blandning av fästmassan utförs med borrmaskin och visp. Allroundfix kan användas på många olika sätt, både på golv, vägg, inomhus och utomhus vid keramiska ytmaterial såsom granitkeramik, mosaik, klinker, kakel och natursten.


Denna fix är lämplig för plattor med. Produkten klarar golvvärme. Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen. Tack vare sin vita färg är Allroundfix lämplig till keramik som kan vara känslig för färggenomslag såsom ljus marmor.


Finja allroundfix

Den är även lämplig till keramik som kan vara känslig för färggenomslag. Fri frakt på Stonefactory. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Köp betong, fuktspärr, fogmassa, spackel och bruk billigt av hög kvalitet som håller i många år framöver.


Köp det hos oss på Bygghemma online. För enklare fastgjutningar av exempelvis torkvindor, brevlådor, papperskorgar och staketstolpar. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Deras bolag kompletterar varandra och täcker in allt från konstruktionslösningar för murat och putsat byggande till san specialbruk och prefabricerade helhetslösningar för bostäder, kontor, industri och lantbruk.


Byggmaterial Cementbaserad fogmassa för fogning av kakel, klinker och natursten på golv och väggar. Fog används i våt- och torrutrymmen både inom- och utomhus. Finja FOGBRUK FINJA LJUSGRÅ 15KG. Välkommen till Fellessons Bygghandel. Vi lagerhåller Växjös största sortiment av byggvaror och är det självklara valet för såväl proffsbyggaren som.


När jag nu letar på nivåsystem ser jag att ett system vill att man använder flytfix och på dom andra står inget speciellt. Vi är ett lokalt familjeföretag som finns i mellersta Hallan med huvudkontor i Varberg. Du kan också handla byggvaror online hos Sveriges bästa byggvaruhus. Paulmann Smart Friends LED-spot Lens RGB stycken. ALLROUNDFIX FINJA 15KG.


LAGNINGSMASSA FIN 0-25MM. Lagning och spackling i skikt upp till mm på betong i tak och på v … 2kr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg