måndag 26 september 2016

Spotlights tak infällda

Stort utbud av spotlights i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans. Spotlights från 7kr. Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Handla online till toklåga priser. BAUHAUS - När det måste bli bra!


Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.

Många av våra infällda spotlights ( downlights ) kan du även köpa till den allt mer populära led ljuskällan. Vi har downlights i stora och små modeller, med och utan LED. Eller ge hela rummet ett lyft genom att satsa på infällda downlights i taket.


Lägg gärna till en dimmer så kan du enkelt välja det ljus som passar för stunden. Lys upp i taket med snygga och moderna downlights. En dold takbelysning är både stilrent och exklusivt och med dimmerfunktion får du det perfekta ljuset för varje tillfälle. Planera infällda spotlights.


Infällda spotlights i taket är en mycket snygg belysning som dock kräver viss planering. Skall lokalen möbleras om i framtiden så kan det sluta med att takspottarna sitter fel.

I detta fall kan riktbara takspotlights vara en fördel. RGB infällda spotlights som sänder ut färgat ljus. Det färgade ljuset kan ge rummet en helt ny och spännande look. Det kan vara för att dra blicken till en tavla, belysa inredningsdetaljer eller skapa en dramatisk effekt. Just infällda spotlights , eller downlights, är gjorda för att monteras i tak och utgör på så vis en mer allmän belysning än vanliga spotlights.


Att tänka på när du köper spotlights. Att till exempel sätta upp infällda lampor i taket i hallen kan ge en extra välkomnande känsla till dig själv såväl som till dina gäster. Oavsett om du är inomhus, utomhus, i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och. Infällda halogenlampor i taket kan utveckla höga temperaturer. Därför är det viktigt med ventilation och att brännbara byggnadsdelar inte kommer i kontakt med de heta delarna av lampan.


Alltid toppkvalitet till kanonpris hos oss. Som komplement till dina infällda spotlights kan du sen välja valfri vägglampa eller spegelbelysning för badrum. För att få tillräckligt med ljusstyrka i ditt badrum, med infällda spotlights , rekommenderar vi dig att du gör en ljusberäkning, detta kan du enkelt göra själv eller få hjälp med av vår kundtjänst. Det finns många användningsområden för spotlights utomhus, beroende på vad du vill lysa upp.


Här finns modeller för infällning i trädäck eller mark, riktningsbara armaturer för punktbelysning samt spotlights för montering i tak. Ett annat alternativ är infällda spottar, så kallade downlights. Denna typen av spotlights ger också ett väldigt bra allmänljus, men är givetvis inte lika enkelt att installera. Du hittar mer information om just downlights här.


Installation av spotlights.

Våra spotlights monteras antingen på takkrok eller så skruvas de upp i taket. I vårt sortiment hittar ni en utvald serie med infällda design spotlights som inte döljer sig i taket utan tillför något extra. Utöver sin snygga design ger de mycket ljus, är dimbara och väldigt smidiga att installera. Ofta tänker vi nog på spotlights inbyggda i taket men det finns även gott om alternativ som är utanpåliggande armaturer, vilket innebär att de är enkla att installera allt eftersom behovet uppstår. Det har skett en väldigt snabb utveckling av elmaterial och kunskapen kring det vilket gör att man idag kan skapa väldigt stilrena, snygga och säkra installationer av dessa lampor.


Med justerbara takspotlights kan du rikta ljuset precis som du vill ha det och lägga. LED- infällda spotlights.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg