fredag 3 juli 2015

Köpa kött direkt från gård

Köpa gård – Sök igenom de bästa fastigheterna på Mitula. KRAV-märkt kvalitetskött från svenska gårdar. Nöjda kunder Svenska bönder Fri hemleverans Köp ekologisk köttlåda på nätet - fri hemleverans från Gårdssällskapet JavaScript verkar vara inaktiverat i din webbläsare.


Köp kött från Stegsholms Gård , Gålö! Vi har startat ett samarbete med Skärgårdskött på Tavastboda Gård , Värmdö och kan nu erbjuda dig att köpa kött från våra egna djur (nöt och lamm). Våra djur rör sig fritt och betar hela sommarhalvåret på strandängarna på Gålö och Fjärdlång.

Handla närproducerat kött. Trött på billigt, dåligt kött ? Här hittar du gårdsbutiker med lammkött, fläskkött och nötkött från djur som haft det bra. Köp ditt kött direkt från producenten – för den goda smaken och det goda samvetet.


Lokalproducerat för dig som bor i Stockholm, Uppsala och Västerås. Det är en speciell känsla att köpa kött , ägg eller grönsaker direkt från en bonde, men det är inte alla som enkelt har tillgång till närproducerad mat. ToppHälsa listar gårdsbutiker som erbjuder närproducerade råvaror där du bor, allt från Jämtland till Stockholm och Skåne.


Roslagskött ska vara som att köpa kött direkt från bonden, men med komforten som matbutiken erbjuder. Griskött är en ung muskel, det ska ätas så färskt som möjligt.

Därför lägger Roslagskött stor vikt vid att köttet ska vara färskt när det kommer till butiken. Allt kött kommer från djur som är uppfödda av oss, på Åby Gård. Observera att Åby Gårds Butik ligger i Husby-Långhundra mil norr om Arlanda vid väg mellan Knivsta och Rimbo. Det är ju vanligt att folk som känner en bonde köper kött direkt från honom eller henne. Men jag tänkte att även de som inte har sådana kontakter kan vara intresserade av att köpa direkt från gården.


Då kan det här vara ett alternativ, säger Peter Sennbla initiativtagare till Naturvårdsbonden. Gårdsnära hjälper dig hitta lokala producenter av mat och dryck i Stockholm och i övriga Sverige. I Dalarna har Naturvårdsbonden ett liknande upplägg med utlämning av köttet i flera olika städer. Köp färskt kött direkt från Bonden Det går nu även att köpa kött direkt från oss på gården , en så kallad köttlåda!


Lådan innehåller en kottletrad (ca skurna kottletter), en filé, en karré, en picnikbog och tjocka spjäll. Det går även att välja till färsk, rökt eller rimmad skinka, sida och lägg. Aktuellt från Tavastboda Gård. Gårdsbutiken ÖPPEN varje lördag kl.


Efter skandaler med hästkött, färgat kött och gammalt kött med nytt datum är det inte alla som längre litar på köttet i sin livsmedelsbutik. Men det finns alternativ för dem som har ögonen med sig. Det går att köpa sitt kött direkt från gården – för samma peng. Beställ ekologiskt kött direkt från bonden här på vår webbplats, så hör vi av oss till dig sen och kommer överens om leverans. För oss känns det riktigt och viktigt att hålla personlig kontakt med dig och alla våra kunder.


Vi levererar gärna köttet till din dörr om du bor inom mil från oss.

För att du som som konsument ska få ta del av det vi jobbar så hårt för så finns det möjlighet att köpa nötkött direkt från oss. Det ska vara lätt att köpa bra kött till vettigt pris! Vill du köpa skånskt ekologiskt gräsbeteskött och ekologisk kyckling direkt från bonden? Då har du kommit rätt!


Jag vill göra det lätt och flexibelt för dig att köpa bra kött till ett vettigt pris. Den här utvecklingen finner jag faktiskt lite oroande. Kunskapen om hur man hanterar kött och farorna med det, har så gott som fallit bort. Nu ska vanliga människor plötsligt köpa kött direkt från bonden, där ingen part i regel vet hur varorna bör hanteras.


Vem har egentligen kontroll över kylkedjan?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg