onsdag 14 september 2016

Armbågskontakt tormax

Automatic Door Systems. Our Passion is Making Doors Move. TORMAX finns på kontinenter. En av dem finns även i din närhet och ger dig gärna personliga råd. JFAB-Cenmatic´s mycket tåliga armbågskontakt , som är endast 50mm bred och finns i flera utföranden och modeller.


Vi har, i närmare år, levererat armbågskontakter till våra kunder och partners för alla projekt och koncept. Vi har två designmodeller för armbågskontakter tillverkade i plast. JCK100-serien som har plan tryckplatta finns i några olika utföranden. JCK200-serien har konvex tryckplatta med taktila ränder och finns också i några olika varianter. Låskompaniet en butik på nätet med ett stort utbud av lås och säkerhetsprodukter.


Oavsett om det gäller privata bostäder eller moderna kontorsbyggnader kan DORMA erbjuda passande dörrstängningssystem. Vi monterar automatiska dörröppnare med helhetslösningar som passage styrning, ellås etc. Inga uppdrag är för små eller stora för oss. Tormax är fabrikatet vi valt att jobba med för den otroliga driftsäkerheten, inte för intet som dom kallas dörrautomatikernas Rolls Royce ! Styrning av dörrautomatik kan ske på olika sätt, t. De kan installeras både inomhus och utomhus.


Armbågskontakt tormax

For automatic pedestrian entrances, all the products and services you know and trust are now offered under the ASSA ABLOY brand. Vi finns där för dig varhelst du behöver innovativa och tillförlitliga tillträdes- och säkerhetslösningar – i hotell, butiker, sportarenor, flygplatser. Klicka för att se andra data om denna sida. Våra vikdörrar och deras varianter använder en annan princip i utformning av automatiska. Styrs av anropsknapp utifrån, samt öppnar när kommer in till plan, samt dörrknappar innifrån.


VAC matning av Hisselektronik i schaktstam. Enkel att montera och ännu enklare att justera. Dörrstängare Dorma TS 83.


Armbågskontakt tormax

Skulle du inte hitta just den lösning du söker är du välkommen att kontakta DORMAs säljare eller någon av våra samarbetspartner. Passar både slag- och skjutdörrar. The trusted partner for smart and secure access solutions: products, solutions and services for doors, as well as access to buildings and rooms from a single source.


Levererans av samtliga produkter med eller utan gravyr. Sankt Nicolai kyrka tillbyggnad vindfång Innehåll Inledning Administrativa uppgifter Byggnadshistorik med relevans för ärendet Bakgrund till den aktuella. Den inbyggda Push-and-Go funktionen eliminerar armbågskontakter och andra typer av öppna knappar och aktiveras av ett lätt tryck eller drag på dörren.


Armbågskontakter med tillbehör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg