tisdag 6 september 2016

Roliga sällskapsspel för vuxna

Vi säljer leksaker som uppskattas av såväl barn som vuxna. Bekanta dig med vårt utbud här! Köp sällskapsspel hos Adlibris till lågt pris, alltid fri frakt över 1kr.


En av Nordens ledande e-handelsbutiker. Enormt utbud av roliga sällskapsspel.

Snabb leverans och grymma priser! Leksaker är förknippat med glädje. Det ska vara lika kul som enkelt att handla hos oss. Sju roliga sällskapsspel alla vuxna borde spela Mellandagarna är förmodligen årets bästa säsong för sällskapsspel. Vi listar sju roliga brädspel som garanterar succé i julhelgen.


Vi har testat massor av nya spel, både för barn och vuxna. Ord för or Pratmakarna, Babblarna-spelet, många olika typer av memory och frågesporter – här finns verkligen spel som passar alla åldrar och smaker. Sällskapsspel för vuxna och barn.

Vill du köpa klassiska brädspel, eller hitta bästa sällskapsspel för barn och vuxna. Klassiska, inte online, kinesiskt och billiga brädspel. Från enkla till mer kluriga sällskapsspel.


Det finns bland annat frågesporter, mordgåtor och många klassiska spel som passar lika bra för barn som för vuxna. För gammal för att spela blir du aldrig! Med hjälp av vårt sortiment kan du plocka ihop några roliga och fräcka spel och ordna en spelkväll med vännerna. Roligt uppbyggt med frågor, svarsalternativ och möjlighet för alla att vinna poäng på allas frågor.


Fungerar att vara enbart två spelare men roligare om man är fler och i olika åldrar. För den som gillar att gambla, och tror sig ha koll på sina medspelares kunskaper, kan det här spelet vara rena drömmen, eller sluta i mardröm. Har du barn är ovanstående brädspel kanske för avancerade, men det finns förstås roliga sällskapsspel för barn också.


Här hittar du några spel för de minsta. Vi på Spelexperten har ett mycket brett utbud av familjespel. Oavsett om det är en varm sommarkväll eller en kall vinterdag finns det få saker som går upp emot att samla familj och vänner för att spela ett bra sällskapsspel. Vore tacksam för tips på roliga sällskapsspel för vuxna. Gärna med enkla regler.


Frågesport, charader, selfiekort och sanning eller konka. Samla familj och vänner kring ett roligt sällskapsspel.

Här är våra favoriter för alla åldrar! Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Besök MediaMarkt idag! Se alla erbjudanden och köp nu! Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Kommentar: Roligt spel för hela familjen. Ett lärande spel där barnen får öva sig på att använda gester för att gestalta olika djur eller föremål. Vid uppbyggande av spelet krävs närvaro av en vuxen. Enda minuset är att det är synd att man inte kan spela bara två. Kluriga lekar för vuxna.


Det är inte bara i femkamp man brukar dela in i lag utan lag är också viktigt när man tävlar i mer kluriga lekar såsom frågesporter för fester och musikquiz och escape games för vuxna. Många vuxna föredrar kluriga lekar för vuxna och roliga lekar framför dricklekar som förekommer ofta under studentåren. De sällskapsspel och brädspel vi inte har i lager och som är beställningsbara har 5-dagars leveranstid.


Större spelbord som Air-hockey, Biljar Foosball, Bordtennis och andra produkter som skickas direkt från leverantör har 1-dagars leveranstid. Vi har ett stort sortiment av sällskapsspel med storsäljare som Cards against humanity och Ticket To Ride blandad med klassiker som Trivial Pursuit och Monopol. För soliga dagar, regniga stunder eller kalla nätter. Köper man ett sällskapsspel spelar vädret utomhus ingen roll då man ändå hellre sitter inne med sina vänner.


Detta är en jätte rolig lek som brukar gå hem bland både barn och vuxna. Den går till som kurragömme, med den skillnaden att en gömmer sig och alla de andra letar. När man hittar den som gömt sig gäller det att krypa ihopa och sätta sig tätt intill den upphittade, utan att avslöja var ni finns.


Hos oss hittar du ett stort utbud av det senaste på elektronikmarknaden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg