torsdag 1 september 2016

Flirt med kollega

Jag har haft en flirt med en kollega :) Och det var väldigt spännande. Men det ena lede till det andra. Först och främst ska du ta det lugn med snapsen, annars försvinner dina chanser snabbare än sill i senapssås. Du ska heller inte försöka charma din flirt framför alla kollegor - det kan resultera i en del mindre roliga samtal på måndagen.


Var inte rädd för att dela med dig av dig själv, vad du har gjort i helgen eller vilka intressen du har.

Försök att stå ut som individ och smält inte ihop med gruppen för mycket. Häng även med på saker jobbet anordnar som afterwork eller karaokekvällar. Flört eller relation – var tydlig.


Visa intresse och öppenhet med kroppsspråket Se till att din kropp är helt vänd mot henne och ha ett öppet kroppsspråk – inga korsade armar eller ben. Om ni står upp, låt dina fötter peka mot henne. Allt detta kan du göra även om du pratar med någon annan, då signalerar du ändå vem ditt intresse är riktat mot ”egentligen”.


När vi frågar om cheferna har haft en flirt med någon på jobbet är det fler som erkänner, fyra av tio.

I Stockholm är de fem av tio. Hälften av cheferna har upplevt att medarbetare flirtat, och det gäller i synnerhet de yngre cheferna. Kollegan hör ofta av sig om jobbgrejer. Förmodligen vågar hen inte ta steget att fråga dig om saker utanför jobbet, det skulle vara för genomskinligt.


Men hen tycker uppenbarligen om dig, på ett eller annat sätt. Det finns många singlar där ute letar efter en flört att tillbringa sommaren med , eller kanske bara någon att hångla lite med för kvällen. Men hur vet man att personen man är intresserad av känner samma sak?


Ett sätt att reda på det är så klart att fråga rakt ut. Om en romans med en kollega tar slut kan det vara jobbigt att se varandra varje dag eller behöva jobba ihop. Kan man hålla sig bara till flört och inte utveckla den så är det ju bra, eftersom man måste vara beredd på att inte få ha relationen ifred om man inleder ett förhållande med en kollega. Hør mere om flirt på arbejdspladsen i programmet Kejser på P hvor det også handler flirt , der går over grænsen.


For med til Pernilles historie om at flirte, hører også fortællingen om, hvordan en kollega overskred hendes egen flirtegrænse. Jag svarade med att jag gärna ville det. Vi kramades och skildes åt.


Samtidigt som jag är väldigt glad över att hon vill träffa mig är jag orolig för mina känslor och vart det här ska leda.

Jag vill gärna ha kvar henne som en vän vilket också är det mest förnuftiga i den här historien men man rår ju inte över sina känslor. Hitta en partner snabbt här. Jag mötte mannen jag gifte mig med på jobbet. Vi gick också omkring så där och sneglade på varann, till slut frågade jag om han ville på bio och på den vägen var det.


Med andra or go for it. Han er s sjov, dejlig, jeg nrer dyb respekt for ham og vores arbejde. Man ser pludselige sine kollegaer i et andet lys, og man er for en tid blevet fri. M jeg flirte med min kollega ? Camila Morrone försvarar sitt förhållande med Leonardo DiCaprio!


Flirt med kollega = mobbning. Läs mer Alla artister till. Hvis du vil score en kollega , så sørg for at lægge godt med brænde på i hverdagen. Jo mere du kan få varmet flirten op inden sommerfesten, desto vildere vil sexen blive, hvis du lykkees med scoringen under en hed dans på gulvet.


Det är dessutom ett trevligt trick som gör oss gladare och får oss att må bra eftersom leendet i sig kan hjälpa kroppen att bli på gott humör. Man kan le fastän man inte är glad och många märker då hur de automatiskt blir lite gladare. Bemöt din flirt med respekt. Var uppmärksam på kroppsspråk, ifall personen du flirtar med tar ett steg bakåt eller ger dig andra klara signaler att han eller hon inte är intresserad så gör du bäst i att också ta ett steg tillbaka och respektera att personen kanske inte vill ha kontakt med dig. Jag ska strax svara på din fråga om hur du ska förhålla dig till din förälskelse i en kollega.


Min utgångspunkt blir den som du själv lutar åt, att det bästa är att du bryter med personen. Men jag börjar med att resonera med dig om det stora bekräftelsebehov som du har. Fortsæt flirten Hvis der er fuld flirt over fyraftensøllen fredag eftermiddag, men du om mandagen er helt tør, virker det mærkeligt. Du skal være den samme person, om du er på arbejde eller i fredagsbar. Og bliv så ved med at være det.


Du må gerne være flirtende på din arbejdsplads.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg