torsdag 29 september 2016

Cam cam skötväska

I setet får du en skötväska i en elegant quiltad design, en quiltad och bekvämt skumvadderad skötbädd samt fyra stycken matchande muslinfiltar. Cam Cam erbjuder även organiska sängkläder av hög kvalitet som tillför en lugn känsla i barnets sovrum. För dig som är ute efter barnprodukter som andas kvalitet, estetik och hållbarhet har du hittat rätt! Cam Cam har ett starkt fokus på miljön, alla produkterna är ekologiska och GOTS-certifierade. Ekologisk och giftfri.


Cam cam skötväska

Denna populära och snygga skötväskan kommer från danska Cam Cam. Snygg skötväska från Cam Cam. Med axelban samt justerbart längre axelband som passar runt barnvagnen. Med fickor på insidan och utsidan.


Väskan har ett lager akryl på insidan och utsidan för att skydda väskan från smuts. Yttertyg 1 ekologisk bomull, fyllning 1 polyester oeko-tex. Tillverkad i GOTS- och OCS-certifierad ekologisk bomull.


Cam cam skötväska

Quiltat tyg på utsidan. Kontrasterande innerfoder. Reglerbara axelremmar att trä på barnvagnen. En elegant quiltad skötväska med vattenavvisande beläggning både in- och utvändigt för extra skydd och lång livslängd. Väskan har kraftiga band och ett justerbart axelband som passar perfekt runt barnvagnshandtaget.


De vill skapa harmoniska produkter för barn och lägger fokus på hållbarhet och kvalitet. Väskan är designad för att passa vad du än ska uträtta under en dag och den kan användas som mer än bara en skötväska ! Packa ombyte, blöjor och mat till lilla dockan i den här fina skötväskan. Vi tilbyder poetiske produckter som skaber rolige og harmoniske miljøer for børn. Skötväskan har en justerbar axelrem. Fin och extremt praktisk vadderad skötväska från danska Cam Cam copenhagen.


Cam cam skötväska

Påsen beläggs både inuti och unde, vilket gör den extremt tålig och vattenresistent. CAM CAM erbjuder ett poetisk och drömlik universum för barn. Cam Cams kärna baseras på kärlek för barn och spädbarn och en övertygelse om att de förtjänar det bästa. Cam Cam Copenhagen er ejet af arkitektparret Sara Giese Camre og Robert Warren Paulsen.


Det kommer också från en förståelse för arkitekter, och att vår fysiska miljö är oerhört viktigt för oss och påverkar oss oerhört. Cam Cam Danska Cam Cam skapar klassisk, tidlös och taktil design för barn. De skapar poetriska produkter som bidrar till att skapa en lugn och harmonisk tillvaro för barn. Hon fick idén att skapa ett barn interiörföretag, efter att själv blivit mamma. Med vattenavstötande beläggning både inom och utomhus för extra skydd och lång livslängd.


Alla brudarna här är snygga, läcker, söt och sexig. De kläder av seg på cam helt gratis. Du kan se så mycket fitta och mus som du vill.


Du även finna nogra svenska tjejer nakna här, titta på toppen så att du kan välja ditt land. Om detta ikke är nog, kolla jasminlive.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg