onsdag 14 september 2016

Persiska kvinnonamn

Persiska kvinnonamn

Artiklar i kategorin Persiska förnamn Följande sidor (av totalt 45) finns i denna kategori. Mittra är ett persiskt kvinnonamn som härstammar från en av världens första och äldsta monoteistiska religioner, persiska zoroastrianismen. Azita är ett kvinnonamn på Persiska. Det är också namnet på den iranska kärleksguden.


Persiska kvinnonamn

Att bli kär i någon som redan har barn och bli bonusförälder på kuppen framkallar ofta ett helt register av olika känslor, både för dig och ditt bonusbarn. Nargess är ett persiskt kvinnonamn , som även är det persiska namnet på Amaryllis blomman (Narcissus). De flesta Iranierna i Sverige har föräldrar som flydde från Iran under den islamistiska revolutionen = De hatar muslimer, och kör därför i större utsträckning på svenskar. Parasto är ett kvinnonamn som betyder svala på persiska. På Svenska namn finns alla flicknamn som har minst två namnbärare i Sverige.


Här hittar du populära namn på tjejer, sorterat i bokstavsordning. Jag och min man är inte överens när det gäller muslimska flicknamn. Han vill inte ha vanliga namn som Fatima, Aisha och Khadija. Han tycker att namnen ska låta.


För att ta bort eller välja antal sidfots widgets, gå till Utseende. Nordiska flicknamn - populära namn på flickor i Danmark, Norge, Finland och Island. Namn på flickor i Norden och Skandinavien skiljer sig inte åt så mycket som.


Bahar ( persiska : بهار) är ett persiskt kvinnonamn som betyder vår. Det förekommer även i formerna Anahid och Nahid. Mana ( persiska : مانا) är ett persiskt kvinnonamn som betyder bestående eller evig. Anahita härstammar från namnet på en iransk gudinna.


Persiska kvinnonamn

Av dessa hade namnet Mana som tilltalsnamn. Mana är även ett japanskt kvinnonamn. Soraya är ett persisk kvinnonamn Vienna blandat med judisk och arabiska vanessa är inte så ovanligt soam man tror.


Grek och judisk namn ursprungligen. Elune är från judisk och grekisk namn. Vilket pojknamn ska du ge din bebis? Kolla igenom de vanligaste pojknamnen och se om där är något som passar till din.


Har inga egna förslag, men av de som nämnts tycker jag bäst om Naima, sedan Yasmine och Jamila, snygga och lätta att förstå hur de ska uttalas. Susanna är ett kvinnonamn med hebreiskt ursprung och i sin tur går tillbaks till ett egyptiskt ord som betyder ”lilja”. Det persiska ordet för lilja är susan, som också är ett vanligt persiskt kvinnonamn.


Ovanliga tjejnamn och flicknamn. Har du svårt att hitta på namn till din flicka? Här får du tips och ideer på namn till flickor. Jasmin är också ett välanvänt kvinnonamn i Sverige, med ursprung i den persiska yasmin, jasmin. Andra varianter på namnet är: Jasmina, Ismíni, Jasmijn, Jázmin, Jasmine, Yasmine og Yasmin.


Jasminblomman är kanske mest känd för sin starka och behagliga doft. De vackraste svenska kärleksdikterna till bröllop, förlovning – eller bara ett vackert brev. Läs Sonja Åkesson och Lars Norén om kärleken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg