fredag 16 september 2016

Phuket tips

Snabb och enkel köpprocess. Ett perfekt resmål för dig som gillar kombinationen av paradisstränder och liv och rörelse. Patong, Kamala, Karon och Kata är de mest kända stränderna, och även Bang Tao och Surin har kommit som starka utmanare när det gäller turismen de senaste åren. These are the little things we gathered that can make the difference during your holiday. Our list also includes some good-to-know things that you might not have considered when it comes to packing or planning.


Phuket är en vinterfavorit för många.

När det lider mot kyligare tider flyr svenskarna till Thailand. Ao Sane, i en skyddad vik omgiven av gröna kullar och små öar, ligger pittoreska Nai Harn. Jag funderar på att boka speedboat från rassada pier kl. It is best to rent a scooter and explore the island on your own. Spara upp till med Agoda!


Of course, how can we end this post without sharing some of the island tours we went to? The big boats that bring us around. De har sett det mesta och har de rätta medicinerna för just din åkomma.


Att köpa exempelvis solkrämer och myggmedel är smartare att göra i Thailand än hemma i Sverige eftersom de har ett större utbud.

Discover hidden beaches, amazing islands and the best local Thai food. Välj mellan allt från resorthotell med aktiviteter till enkla bungalower. Andra tips är att hänga med på djungeltrekking och paddla kanot. It has something for any taste and budget, with hundreds of hotels to choose from, a wide choice of dining and partying options. Boka populära rundturer på Viator.


They become very uneasy if they hear a whistle in dark. Dress politely when visiting temples. Tips : Börja ditt besök på Bangla Road vid stranden i närheten av Soi Freedom, detta är den lugnaste delen av området. Ju längre upp du går, desto mer hektiskt blir det. Bästa tiden att besöka Bangla Road: Detta är en plats för dig som älskar nattliv, så kom hit när solen har gått ner.


Beroende på var man bor så kan man till och med promenera hit, det ligger vid slutet av Cape Panwa. Det räcker med en timme eller två för att se på allt, men det kan det vara värt. Hit vallfärdar turister från kalla Norden år efter år – och några gör det faktiskt för första gången.


Thailandproffset Jonas Henningsson har gjort en reseguide både tips till nybörjare och erfarna. Karon Beach är utan tvekan ett av de bästa valen för er semester om ni tycker om härliga långa stränder, bra urval av matställen, lugnare uteliv men ändå nära till Patong och framförallt bra stämning. Liksom Kata Beach och Kamala Beach, har svenskarna denna strand som en av favoriter. Har du tänkt boka hotell till din stundande resa?


Se då till att boka genom vårt samarbete med hotellsidan Hotels.

Sol, bad och härligt strandliv. I den här reseguiden får du 1tips till shopping, god mat, boende, härliga utflykter både land och i båt. Men naturligtvis också stränderna – i en praktisk guide med betyg på de allra bästa. Det går också att kombinera flera resmål under samma semester om du vill uppleva så mycket som möjligt under din resa. Då Koh Lanta är en populär ö, så finns det gott om båtar som går till och från ön.


Du kan också åka till och från Koh Lipe, Ko Yao Noi samt Langkawi i Malaysia bara för att nämna några destinationer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg