tisdag 20 september 2016

Eluttag spanien

Vägguttag från Schneider Electric. Jämför pris på produkter och återförsäljare inom renovering och bygg. Nya hotellerbjudanden varje dag!


Har sett denna fråga på ett annat ställe men fick inte svar, ska till spanien nästa vecka och hade tänkt ta med mig datorn. Vad är det för eluttag i. För att koppla in elektriska apparater i hushållen behövs en sladd med en kontakt med ett bestämt utseende för att den ska passa i ett eluttag som också behöver ha ett standardiserat utseende. Standarderna varierar världen över. Ursprungligen användes inte jordade uttag och kontakter.


Eluttag för länder i Europa. Ifall ni reser runt i Europa är det viktigt att veta vilka eluttag som finns i de olika länderna så att man inte står med en urladdad telefon och en dator utan batteri. Kontroller därför innan ni åker i väg till något land i Europa vilka olika eluttag som används. Nästa vecka åker jag till spanien och då skulle jag vilja ha med min batteriladdare för att ladda kamerabatterierna med. Den ström som används på Gran Canaria och på alla Kanarieöarna är 2Volt AC 50Hz och kontakterna har två runda stift, som överallt på den europeiska.


Eluttag spanien

Tänker på laddare till mobil, kamera, dator etc när jag ska åka utomlands på semestern. Ni vet ju hur det är, denna ständiga undran. Spanien mot vad man har i Sverige, vad gäller? Vagabond hjälper dig på traven.


Behöver jag en adapter på min nästa resa eller inte? Kom på nu att vi måste kunna ladda kameran när vi är på semester. Någon som vet om man behöver adapter till el-uttagen där?


Eluttag spanien

Undvik mycket oljig mat och majonnäs som ser ut att ha stått framme länge, då den kan bära på salmonella. Sök efter: Kategorier. Platser (5) Costa Blanca (5) Costa Del Sol (5). I Barcelona firas julen ungefär på samma sätt som i Sverige, men med vissa speciella.


Hur ska du betala på semestern? Europa, och även eluttagen är standardiserade. Med kort eller kontanter? Här är juristens tips på vad som lönar sig bäst och hur du betalar smart. Om du har en europlug, typ C, så ska det gå bra i Italien.


Eluttag spanien

Den fungerar i de flesta eluttag som finns i Europa med undantag för Storbritannien och på Irland där det är en annan typ som gäller. Ska du ta med adapter till Italien? EUR och att lunchen eller middagen kostar EUR. Det här är en bra fråga.


Traktamentsreduceringar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg