torsdag 22 september 2016

If försäkring företag

Vi skräddarsyr försäkring för företag efter just dina behov. Men en anpassad företagsförsäkring ger vi dig den bästa försäkringen för din verksamhet. Kontakta oss på kundservice för företag och låt oss hjälpa.


Logga in på Mina sidor och få en god översikt över. If är ett försäkringsbolag för människor, djur, samt små och. Försäkra ditt företag hos oss, vi vet vilken.

Tänk om du råkar ha sönder något hos en kund? Med vår bilförsäkring för företag kan du enkelt försäkra din. Från If får du försäkringar som passar din livssituation. Räkna ut försäkringens pris och köp försäkringarna från Ifs webbutik!


Din sökning på if försäkring gav företag och du har nått slutet av listan. Vill du få en offert på försäkringar för ditt företag ? Ge oss några uppgifter om ditt företag. Folksams företagsförsäkring är en flexibel försäkring , som kan anpassas till ditt företag allt eftersom.


Mer om vad som ingår i försäkringen på Folksam.

I alla våra försäkringar ingår en ansvarsförsäkring som skyddar om ditt företag – du, dina medarbetare och dina tjänster eller produkter skulle orsaka skada eller ekonomisk förlust för en kund. Det kan både vara om du levererar en tjänst eller arbetar med tillverkning. Misstänker du att företaget har drabbats av ett databrott? Samtalet går till SOS International som kollar att det finns en giltig försäkring och meddelar BDO för. Anmäl skada utanför arbetstid.


Vi har gjort det enklare för dig att sköta ditt företag. Hos oss får du på ett smidigt sätt hjälp med ekonomi och försäkring så att du får mer tid över till annat. Tillsammans med dig hittar vi en lösning för ditt företag. Oseriöst företag och ser inte… Oseriöst företag och ser inte människorna bakom inbetalningarna som betalar deras lön.


Trots villaförsäkring stor som ska vara deras flaggskepp av husförsäkringar, ersätts inte vattenläckage. Nu har jag fått ett ärende till som behöver åtgärdas och har inte mycket hopp till att få hjälp. I Säkerhetsbutiken hittar du marknadens bästa säkerhetsprodukter för en tryggare och säkrare vardag. Här kan du beställa dem till ett riktigt bra pris.


Varje företag har sina unika behov. En anpassad försäkring bygger bland annat på företagets storlek och på typen av verksamhet. Om en skada inträffar är det viktigt att försäkringen även ersätter avbrott i verksamheten. Vi kan också erbjuda dig och dina anställda en sjukvårdsförsäkring.


Om sakerna som finns på kontoret eller lagret skulle skadas eller bli stulna kan de ersättas av försäkringen.

Det gäller till exempel maskiner, verktyg och saker som tillhör företaget , kunder eller anställda. Du kan välja vilket försäkringsbelopp du vill ha. Verksamhets- och produktansvar Om någon kräver ditt företag på skadestånd utreder vi bl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg