måndag 26 september 2016

Bonde söker fru flashback

Samtliga donationer går till servrar, bandbred underhåll och utveckling av flashback. Sidan 1- Flashback. Men enligt en källa med insyn lever en av årets bönder redan i en relation. Jag kan säga så här: alla bönder som är med i programmet längtar efter kärlek, säger TV4:s presskontakt Åsa Örtengren. Vill också rekomendera en annan serie som jag tror skulle passa de som gillar bonde söker fru.


Married at first sight Australia, säsong med avsnitt är det bästa jag sett i denna gengre.

Och bonden tycks gå hem hos brevskrivarna – för dejtandet har lett både till flörtande och kyssar. Alexander och Madeleine gästar studion och berättar om dramatiken som gjorde att deras resa nästan inte blev av. Vi får även reda på hur det kändes för Jimmy att släppa jobbet på gården och hur romantisk resan till Alperna faktiskt blev. Bonde söker fru - Bönderna berättar allt del 12.


Då ska du självklart söka ! Det blir en intensiv dag med en hel del pirr i magen, pinsamma tystnader och röda kinder när Erik, Beatrice, Ingvar och Rolf genomför sina speed-dejter. Varje bonde måste träffa tio potentiella partners och vissa flörtar mer än andra. Blev lite förvånad över att Thilde och Stefan har separerat.

De verkade ju så lyckliga tillsammans men allt är tydligen. Enligt uppgifter till Nöjesbladet sparkas nu bonden ur programmet. Dessutom uppges han ha gjort sig skyldig till kontraktsbrott. Redan i mars i år uppdagades det att en av bönderna var på väg att lura till sig en plats genom att hävda att han var singel. Längtar du efter den stora kärleken?


Vi söker nu nya bönder till nästa års säsong. Bland årets kärlekskranka deltagare finns bland annat en 22-årig bonde som anordnat getyoga hemma på gården. Swedish dating show (Farmer Wants a Wife). Det går också bra att söka genom att skicka in rörligt material för att charma en bonde.


Eller ansöka via webbformulär här! Bilder på bönderna finns i bildspelat ovan. Det var känslosamma slutdejter för bönderna. För Uffe är valet redan klart medan Mattias har fått känslor för båda tjejerna. Linda kommer och tar tempen på bönderna och försöker ta reda på hur det gått med kärleken.


Sedan väntar Mattias sista val. I ”Kärlek åt alla” letar skogsbonden Ulf, 5 lammbonden Mattias, 2 och köttbonden André, 2 efter sina framtida livskamrater. Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik.


I programmet får singelbönder chansen att träffa beundrare med mål att hitta den rätta.

Frida dök aldrig upp och Simon berättade öppet om hur det krossat hans hjärta. Nu har du chansen att skriva ett brev till dem och kanske. Nu avslöjar hon hur deras relation ser ut idag. Bönderna ställs inför ett ytterligare svårt beslut och var och en funderar ordentligt innan de gör sitt val.


Samtidigt som bönderna försöker känna efter vem som är den rätta, upptäcker Adam sin romantiska sida och Julz får äntligen en kyss. Tv- bonden Leonora Vilhelmsson var höggravid när hon blev lämnad av sin hustru – nu berättar hon om tiden: – Sveket blev jättestort med tanke på att vi gått in i detta tillsammans. Vi hade gift oss och då trodde jag att det skulle vara för evigt. Tittarna fick se Marcus Sjöberg, 3 fundera länge innan han till slut skickade hem Linda Gustafsson, 44. Men tji fick jag, säger hon.


Men i själva verket var allt en bluff. Det blev lite fejk från mitt håll, säger han. Tvillingalycka, depression – och klammeri med rättvisan.


Så här gick det sedan för de populära tv- bönderna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg