torsdag 22 september 2016

Ligga första gången

Jag tycker att det är najs att du tycker att du inte behöver vara bästis festis med killen du ligger med första gången , utan att det bara kan vara någon du känner lite grann. Ibland träffar man faktiskt folk som man klickar direkt me och då kanske man bara vill köra på, vilket ska kännas helt okej (för båda förstås)! Moa var nervös när hon fingrade en tjej för första gången och Nathalie slickade ett ligg på klubbtoaletten.


Nu ska vi snacka pansexualitet! Det går inte att se om någon haft sex.

Penisen behöver inte vara inblandad. Det finns dem som tänker att penisen måste vara inblandad när man har sex första gången men såklart kan man ha sex på olika sätt. Jag förespråkar nämligen inte ärlighet i den här situationen. Säg inte ”du är den första tjej jag ligger med”, till exempel. Du kan säga det när ni setts kanske fyra gånger.


Då kan ni skratta åt att du inte vågade säga det förrän då. Och utropa inte ”Oj, en fitta!

Nervositet, som är ett ganska naturligt inslag i ett första ligg, spänningar, stress och prestationsångest kan vara sånt som spelar in. Eller bara att man måste lära känna varandra lite bättre. Det är ganska sällan båda två kommer första gången man ligger.


Hade det varit ett vanligt krogragg så hade jag inte brytt mig så mycket hur sexet slutade, men nu är detta en tjej jag känner och där det finns ett ömsesidigt intresse. Jag vill därmed inte vara totalt värdelös första gången vi ligger ! Hur viktigt är det att jag fokuserar på att försöka ge henne en orgasm första gången ? I natt, närmare bestämt kl 00. Jag ska ligga för första gången och är så nervös. Tjata inte om analsex första gången du ligger med någon.


Gränsen sattes till ett år, veckor. En omröstning bland lyssnarna året tidigare hade gett resultatet att man ville att bidrag skulle få ligga obegränsad tid. För två år sedan hade Frallan sin första mycket efterlängtade trekant, och det var jättehärligt. Vi får ta del av hennes bästa tips på hur man. Första dygnet efter födseln händer det att valpar tappar en smula i vikt, men sedan vän­der det och det brukar bara ta en dryg vecka innan de har fördubblat sin födelsevikt.


Hur snabbt det går beror på hur stor konkurrensen är kring matbordet.

Valpar som inte går upp i vikt som man förväntar kan behöva stödmatas. Och hur blir egentligen dejten mellan den extroverta Johanna, som är livrädd för att det ska bli stelt, och den blyge Simon, som vet hur introvert han kan bli. Kärlek sägs vara nyckeln till lycka. Men hur hittar man den? Följ med och var flugan på väggen när kärlekslängtande par går på dejt för första gången.


Därefter reste hon sig från mig och ställde sig på alla fyra i gräset. Den här gången hade jag inga problem att hitta rätt. Den gled enkelt in och jag började ivrigt stöta fram och tillbaka. Jag hade ju redan innan varit nära att komma, så det tog inte lång stund innan jag upplevde mitt livs första orgasm inne i en kvinna. Första gången man gör något som man aldrig tidigare gjort är alltid lite extra speciellt.


Det blir väl också ofta ihågkommet oavsett om det var bra eller dåligt eller varken eller. Ett första - gången -tillfälle som nog de flesta av oss kommer ihåg är då vi förlorade oskulden och hade sex på riktigt för första gången. Vinden får tältduken att fladdra och solen vill aldrig gå ner.


Det är inte som att ligga hemma i sängen direkt, och när det är allra första gången man sover i tält är det inte så konstigt att det är svårt att komma till ro. Bredvid mig i tältet ligger mina stora, men ännu rätt små, barn. De pratade ofta om det, vilket fick mig att känna press på att jag ”borde” ha gjort det vid det här laget och jag kände mig utanför.


Ju äldre jag blev desto mer kände jag att det var något fel på mig. Jag hade sex första gången när jag var år och idag är jag så glad att jag väntade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg