onsdag 23 maj 2018

Ryska dockor djur

Vi erbjuder mycket stora val av autentiska matryoshkadockor alla handsnidadei trä och handmålade i Rysslan Ukraina och Vitryssland. Klassisk rysk dock men här i djurmotiv i fina färger. Små barn är mycket fascinerade av denna docka. Babushka dockor i djurmotiv.


De är gjorda i formgjuten säker plast och kan skruvas isär och gömmas i varann – precis som vanliga ryska dockor.

Den minsta är ca cm. Designade av Ingela P Arrhenius. Matruschka 3st, Björn med honung. Matryoshka dockor med vilda djur bilder. Både i klassiska och moderna tappningar.


Ryska Dockor Djur på REA! Alla handmålade från Ryssland.

Det finns två olika set att välja mellan! Varje set innehåller st dockor. Dockorna föreställer färgglada djur som björn, lejon, uggla, räv och tiger. En present för din danska vän, familj eller någon som älskar att åka till danmark Handgjorda och handmålade med design av Benjamin Hansen.


Material: Schima superba trä. Köp Dockor online hos Bamba. Vi har alltid låga priser och erbjuder snabba leveranser. Se alla våra Dockor här!


Intressant är det faktum att dockorna , som fortfarande kallas ryska dockor , i många slaviska folk först gjordes för vuxna och då endast för barnen. Landskap glob angel bunny med bildplats. Det fanns dockor att påverka vete skörden, dockor för att skydda hyresvärdinna, eller dem som tagits med dem. Inte undra på det – de är ju tokigt söta. I handeln finns dockor dekorerade som politiker, djur eller traditionella ryska gummor.


Kommer i fin presentförpackning. Dockorna är oftast tillverkade av björk och är alla utskurna ur samma trästycke. Finns de på babyproffs å såna ställen tro?

För kanske max 5kr. Förutom de traditionella dekorformerna finns även scenerier från ryska sagor och legender eller landskap och stadsbilder. Sverige ledande nätbutik för docka. Bläddra och handla nu.


Solfjäder, trä, papper, längd cm. Lås i mässing, längd exklusive nyckel cm. Vikingfigur i keramik. Nyckelringar 5-pack Mått ca cm. Där finns det lite papperspyssel som kan vara roligt.


Men jag blev genast inspirerad till en storleksramsa, givetvis kan man prata om färger, räknetalen eller bara varför de ser ut som de gör. Om dockorna är lika långa kan man kopiera bilden och klistra in den i ett Word dokument. Fina dockor och gosedjur till barnen Det är fascinerande att se barnen leka med dockor och gosedjur.


Det är nästan som att lekarna blir verklighet för dem. Det vi ser är ett rollspel som är viktigt för barnens mentala och sociala utveckling, vilket självklart är något vi borde uppmuntra. Bland annat visades de ryska dockfilmerna med Drutten och Gena. De svenska rösterna gjordes av Agneta Bolme Börjefors och Sten Carlberg.


Marknaden idag bjuder på ett överflöd av leksaker – och de är lätta att få.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg