onsdag 23 maj 2018

Familjerådgivning solna

Familjerådgivning för boende i Solna. Ansökan görs via Visma Tendsign. Följ denna länk för att komma till Solna stads sida på TendSign. Hitta och få information om familjerådgivning i Solna och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Jag ingår i Solna stads kundval när det gäller familjerådgivning.


Jag är en av medarbetarna i Acord familjerådgivning.

Inga journaler skrivs. Bolaget har 4anställda, snittlönen har minskat. Verksamhetsbeskrivningen för. Ni som bor i Solna Stad kan boka tid hos oss för familjerådgivning.


Vi svarar i telefon vardagar mellan 08. Det går också bra att lämna ett röstmeddelande. Samtalen är minuter. Vi ingår i Solna kommuns kundval för familjerådgivning.


Välkommen att ringa oss under telefontiden 12.

Lämna gärna ett meddelande om vi inte svarar direkt så ringer vi upp samma dag. Telefonsvarare finns dygnet runt. Lägg till din beställning så får du anpassade erbjudanden, ta reda på priser och jämför recensioner av företag och specialister på Solna.


Gratis och utan förpliktelse! Med verksamhet inom familj, handledning och KBT skapar vi meningsfulla möten mellan människor. Alla kan få problem i nära relationer. Framnäsgruppen erbjuder kvalificerat stöd för människor i kris med familjerådgivning , familjehem, skyddat boende, handledning och boendestöd.


Lämna kundnumret till din familjerådgivare vid första besöket. Det förs inga journaler och det ni pratar om stannar mellan er. Om du vill kan du vara helt anonym. Om ni bor och är skrivna i Solna kommun har ni möjlighet att söka och få samtal hos oss till ett reducerat pris.


För närvarande är den egna avgiften 4kr för ett minuters samtal. Ni kan få upp till samtal. Ni behöver inte ansöka hos kommunen om att få familjerådgivning. Ersta familjerådgivning.


Vi vet att varje par i behov av familjerådgivning befinner sig i en unik situation. Något som kräver familjerådgivare med bred erfarenhet och rätt kompetens. Vi bedriver familjerådgivning utifrån ett psykosocialt perspektiv med fokus på parrelationen.

Så här arbetar vi med barnen i. Ni som är skrivna i Danderyds kommun, Sollentuna kommun, Solna sta Täby kommun eller Österåkers kommun och som söker familjerådgivning har rätt till fem samtal till subventionerat pris. Ni är välkomna att kontakta oss direkt, eftersom vi är listade hos dessa kommuner. Vårljus har ett brett utbud av vård och behandling för barn, ungdomar och deras familjer med familjerådgivning.


Jag tar emot par för parterapi – familjerådgivning både de som söker privat samt att jag har avtal med åtta kommuner i Stockholms län när det gäller familjerådgivning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg