fredag 18 maj 2018

Microsoft konto gmail

Microsoft konto gmail

Ett Microsoft - konto ger dig tillgång till Microsofts produkter och tjänster med bara en enda inloggning. När du loggar in på ditt Microsoft - konto får du ett åtkomstpass till Microsofts tjänster. Med Microsoft - kontot kan du hantera allt från en plats. Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.


Microsoft konto gmail

Genom att fortsätta navigera på webbplatsen godkänner du denna användning. När du lägger till en e-postadress måste du verifiera att du äger det kontot. För att öka din säkerhet har vi tagit bort den funktionen.


Det innebär att du inte längre kan länka ett Microsoft - konto (inte ens om du har olika e-postadresser) eller ett konto som inte är ett Microsoft - konto (till exempel ett Gmail - konto ) till ett befintligt Microsoft - konto. För att skydda ditt Microsoft - konto och innehåll måste vi ibland säga nej. Utöver användningen av starka lösenor kryptering, kontaktinfo för säkerhetsåtgärder och annan teknik för att skydda ditt innehåll har vi också strikta policyer för hur våra tekniker kan hjälpa dig med ditt konto. Om du har avslutat ditt Microsoft - konto har du dagar på dig från det datumet att logga in och öppna kontot på nytt. Efter dagar upphör kontot och de data som finns där.


Om det var länge sedan du loggade in på kontot kan det ha upphört på grund av inaktivitet, enligt följande schema. Logga in med ditt Microsoft - konto. En plats att sköta allt på. Välkommen till instrumentpanelen för ditt konto. Sign In with your Microsoft account.


One place to manage it all. Welcome to your account dashboard. Välj ett konto för att logga in. Ange lösen ordet för kontot. Klicka på Öppna Microsoft Outlook.


Microsoft konto gmail

Du måste du skapa ett unikt engångslösenord med Gmail. Gå till ditt Gmail - konto. E-posten på Gmail - kontot visas i Outlook, direkt nedanför Office 365-postlådan.


Outlook och välj Arkiv och sedan Lägg till konto. Steg 3: Kopiera dina Gmail -meddelanden till skrivbordet. Den här sidan ger svar på vanliga frågor och tillhandahåller resurser för mer information om hanteringen av ditt Microsoft - konto från din Xbox-konsol eller Xbox-appen. För mer allmänna frågor om Microsoft - kontot , t. Vanliga frågor och svar om Microsoft - konton. Om du tar bort, flyttar eller läser ett e-postmeddelande från ett anslutet konto i Outlook.


E-post som skickas från ditt Gmail - konto med Outlook. Gmail -skickat och Gmail -meddelanden som tagits bort iOutlook. Gmail är tillgängligt på alla Android- och iOS-enheter och stationära datorer. Sortera, samarbeta eller ring en vän utan att lämna inkorgen.


Du får använda bokstäver, siffror och punkter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg