torsdag 3 maj 2018

Festmat för många

Många vackra designs som du enkelt kan personifiera. Alltid 1 kvalitetsgaranti med Optimalprint! Nå lokala cateringfirmor med en offertförfrågan helt kostnadsfritt.


Att bjuda till fest är alltid trevligt och festmaten är ofta ett uppskattat inslag. Här hittar du recept på enkel festmat som passar för många gäster. Att laga mat till många gäster kan vara stressigt.

Men det finns maträtter som blir lika goda om du har förberett dem dagen innan. Festmat behöver inte vara svår och dyr. Här är recept på festmat för alla smaker: från dfisksoppa till hemlagad hamburgare. För dig som känner att du vill lyxa till det lite mer kan du slå till på en fylld fläskfilé med mozzarellaost och parmaskicka.


Fylld Fläskfilé: Italienska godsaker som mozzarellaost, parmaskinka och färska. Ett gott bröd passar alltid bra att bjuda på när det är många kring bordet. Så som ett lättbakat långpannebröd med honung och en luftig focaccia med smak av rödlök och parmesan – eller ett härligt brytbröd med rosmarin. Dags att samla vänner och familj på en riktig pangfest!


Inled med salta tilltugg till drinken och duka upp paj.

Lammstek, älgstek eller kyckling i ugnen passar perfekt när man är många kring middagsbordet. Här får du massor av goda tips. Spartips för stora fester 1. Duka buffébordet smartare Ställ goda sallader, brö potatis och annat som kostar mindre först i ordningen så tar gästerna mer av det. Om ni är riktigt många kan du duka från två håll med de lite dyrare rätterna i mitten. Ett härligt sätt att bjuda till fest när man är många.


Man kan komma och gå lite som man vill. Bra att bjuda på när man har fest för olika åldrar, då kan det vara svårt att få alla och sitta still. Det är vackert och generöst att lägga upp maten på stora fat och i skålar. Det mesta kan man förbereda i god tid. Vintern är här och det betyder för mig en längtan efter varm mat med hög mysfaktor.


Ni vet, go ni vet, mättande samtidigt som en kram från en italiensk, kärleksfull matmamma. Ikväll blir det lasagnefest i rutan! Ja, alltså massa annat också såklart, men jag ska laga en favorit som jag kom på ganska nyligen.


Recepten är enkla att göra och många har bilder steg för steg. Ett recept på god festmat med laxfilé. Letar du inspiration inför festen?


Här har vi samlat massor av färdiga festmenyer, med olika teman och för alla fester!

Kika in och hitta recept! Då denna paella är för så många brukar jag förbereda skaldjuren innan för att sedan bara kasta ner dessa när det är någon minut kvar på riset. Skölj av räkorna och torka torra. Jag värmer upp olja med finhackad vitlök och chili. Sedan häller jag i kungsräkorna och bläckfiskringarna.


Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta. Till exempel vissa produkter från Qourn och många varianter av sojakorv – dessa produkter innehåller ofta ägg. Vissa mjölkfria margarin innehåller animaliskt D-vitamin.


För att slippa oroa dig, använda olja istället, i den mån det går. Det är trevligt att bjuda in till fest och bjuda på mat med nya och spännande smaker. Laga våra goda recept på festmat som ger mätta och nöjda gäster! Observera att alla bilder och texter på sajten lyder under upphovsrättslagen. Det innebär att alla foton tillhör Landleys kök och ej får användas utan tillstånd.


Vänligen kontakta mig för mer info eller om ni vill köpa recept och bilder. Länk och källa måste alltid uppges. För att besvara det har några av Sveriges mest rutinerade vegomatbloggare och matskribenter gått samman och bildat Vegokommissionen.


Vegokommissionen har sin hemvist på Jävligt Gott och skriver 4-ingående krogrecensioner i månaden från Sveriges största städer med syfte att öka utbudet av bra veganmat ute på krogen. Länge sågs kyckling som festmat man bara kunde äta sällan. I dag när vi kan handla kyckling året om i butiken är det vardagsmat för många. Kyckling är också populär mat och ligger i top av våra helgfavorieter.


Nu finns det kravmärkt kyckling att köpa i butiken – välj den och du gör ett bra val både för miljön och djuren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg