måndag 14 maj 2018

Duka anna porslin säljes

Fynda möbler och indredning till rea-priser hos Chilli. Gör årets bästa fyn köp online nu! Handla tryggt på Chilli. Capri är en exklusiv serie blått och vitt porslin från Newport.


Hos Newport hittar du ett brett sortiment av tidlös design, möbler och heminredning.

Vi har massor av inredningsdetaljer för att skapa din lantliga stil hemma hos dig! Vi på Cervera har dukar för alla hemmets rum, beställ din idag! Oanvänd Anna servis från Duka i nyskick.


Kaffekanna, gräddsnipa och två sockerskålar djupa och flata tallrikar och assietter. Säljes på grund av utrymmesbrist. Det mesta är i nyskick. Allt säljes tillsammans.

Pris kan diskuteras vid snabb. MATSERVIS Duka Anna delar. I stort sett oanvänd Gröna Anna servis. Fyll i e-post eller personnummer så skickar vi en inloggningslänk! Om du är medlem men inte har loggat in förut kan du klicka här för att skapa ett inlogg.


Sverige har en lång tradition av att tillverka porslin. Därför finns mycket svenskt porslin i omlopp på loppisar, antikhandlar och aktioner. Köp online Duka ANNA - NYA ASSIET.


Kaffeservis från Duka , namn Anna. Servisen är knappt använd och går att diska i diskmaskin. Frakt och avhämtning i Göteborg går bra. Både Indigo och Bianco tillverkas av hållfast porslin , och tål maskindisk och mikrovågsugn.


Skål, fat samt såsskål. Vi erbjuder ett stort sortiment från Rörstrand med välkända serier så som Swedish Grace, Mon Amie och Ostindia. Vi har alla de mest kända varumärkena inom kök, hem och hushåll.


Hitta dina favoriter idag!

Välkommen in i våra butiker. Några delar med smuts, i övrigt smärre slitage. Här har vi samlat tallrikarna ur serviserna Ocean, Vera, Bianco och Indigo från DUKA. Se bilder och priser för köp online hos återförsäljare till varumärket.


Porslinet kommer väl förpackat i samma emballage som jag fick dom i från Sellpy. Djup tallrik med en rustik känsla. Kanten är aningen ojämn i formen.


Perfekt till soppa, frukostfilen eller jordgubbar med mjölk! Varje tallrik är unik och mönstret varierar. Kan användas i mikro och diskmaskin. Se SPECIFIKATIONER för mått m. Tallrikarna säljes styckvis. Vintage Porslin och Glas porslinsbutiken.


Rörstran Gustavsberg och Gefle, samt Kosta Boda och Orrefors.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg