torsdag 10 maj 2018

Queer rfsl

Q-Studion – a podcast by RFSL. Homosexuell och bisexuell handlar om sexuell läggning, alltså vem man har förmågan att bli kär i eller attraherad av. RFSL Malmö offers a discussion of HBTQIA-organizing and activism in Malmoe. What should RFSL be in Malmoe?


Queer rfsl

Here is your chance to comment and critique, criticism and praise. Come and discuss, have some coffee and share your thoughts! RFSL runs many different activities and projects. Då nördkulturen är mycket heteronorm och många har svårt att få känna sig accepterade inom de flesta stora nördgrupperna är detta ett lokalt initiativ för RFSL Uppsala. RFSL Malmös valberedning söker personer som tillsammans utgör en bra representation av föreningens medlemmar och som vill.


Queer kan syfta till olika saker. Idag har över 4verksamheter hbtq-certifierats, både inom offentlig och privat sektor. RFSL definierar queer som Ett brett begrepp som kan betyda flera olika saker men i grunden är ett ifrågasättande av heteronormen. Vi är några lindy hop-dansare som vill få in mer av det vi tycker är det roligaste med dansen, nämligen att fritt röra sig mellan förar- och följarrollen.


Queer rfsl

För dig som vill lära känna din queer community. Begreppet är från början en kritik mot idéer om normalitet i fråga om kön och sexualitet, heteronormativitet och könsbinära normer. Speed socializing går till precis som speed dateing men med fokus på vänskap.


Hittat ni kärlek kommer vi såklart att gratulera) Vi bjuder på myskänsla, värme och musik. Ni bjuder på er själva. RFSL startar queerig podd med både hbtq-historia och humorinslag! Lär dig allt om hbtq-personers historia och kultur men också raggning och humor! RFSL har startat podden Q-studio med stenhårt fokus på hbtq.


RFSL Göteborg erbjuder kris- och stödsamtal kring frågor som rör homosexualitet, bisexualitet, könsidentitet, trans och queer. RFSL tar sedan många år tydligt avstånd från åsikten och uttalar bland annat i sitt principprogra RFSL tar avstånd från alla former av sexuella övergrepp och ofrivilligt sexuellt våld. Våldtäkt och sexuella övergrepp mot barn som begås av vuxna är särskilt allvarliga.


Education and School Information. DiversiFIKAtion Seminars. Asylum and Legal Advice. LGBTQ Psychologist Practice. The Gode Män network.


Hbtq-hänget är för dig som är hbtq-person eller som är intresserad av hbtq-frågor. Hbtq betyder homosexuell, bisexuell, transperson och queer. Det är också för dig som är över år och som går på till exempel särskole-gymnasiet. RFSL Uppsala är en lokal avdelning av RFSL , Riksförbundet för homosexuellas, bisexuellas, transpersoners och queeras rättigheter. Vårt fokus är att stödja hbtq-personer i Uppsala genom att erbjuda en plats för personer att hitta gemenskap och vänner, och att stödja de som behöver hjälp.


RFSL Örebro erbjuder utbildning i hbtq-frågor och normkritiska förhållningssätt. Det erbjuds dels till skolvärlden genom skolutbildningar till elever. Vidare håller vi även utbildningar till yrkesverksamma… Läs mer Om oss.


Vi välkomnar alla till en queer filmdag med queera filmer för. RFSL Dalarna arbetar för att du som homo-, bi- , trans- och queerperson i Dalarna lättare ska kunna leva öppet och ha ett bra socialt liv. RFSL Luleå och norra Norrbotten erbjuder rådgivning, kris- och stödsamtal.


Vi har öppet för drop-in en dag i veckan i vår lokal på Storgatan 13.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg