torsdag 3 maj 2018

Thai språk

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Hitta rätt produkt till rätt pris. Taispråken är en grupp av språk inom språkfamiljen tai –kadaispråk och som talas i och omkring Sydöstasien. I gruppen ingår bland annat thai , laotiska, shan (i Burma) och zhuang (i Kina). Här får man bra och användbara verktyg i form av flashcards, som både underlättar och effektiviserar språkinlärningen.


Thailändska hör till språkfamiljen tai -kadai- språken , som omfattar ungefär olika språk och hör hemma i regionen från Kina till Laos, Vietnam och Thailand och ända till Indien.

Thailändare blir ofta glatt överraskade och imponerade om du kan säga något på deras språk. Detta tyder på respekt för landet och dess invånare. Så försök att lära dig några få och enkla uttryck innan du ger dig av till Thailand.


Ej nödvändigt om man bara vill skriva på thai , då lägger man bara till thai i valbara tangentbordslayouter. Thai – Det Thailändska språket. Prata pÅ ThailÄndska Om man ska åka till Thailand är det bra att kunna lite enkla ord och fraser på Thailändska.


Jag har själv märkt att man blir lite. Det thailändska alfabetet används för att skriva språket thai och vissa minoritetsspråk i Thailand.

Det kan också användas för att skriva sanskrit och pali. Skriften härstammar ur det khmeriska alfabetet som i sin tur härstammar ur brahmi. Den har tidigare ansetts ingå bland de sinotibetanska språken , men räknas numera som en egen språkfamilj. Det har också framlagts hypoteser om att tai –kadaispråken bör tillsammans med de austronesiska språken räknas till en familj austro-taispråk eller rent av en superfamilj austriska språk.


Om du går en kurs i thailändska (eller en kurs i thai som man också kan kalla det) så kan du kommunicera med över tjugo miljoner personer som har thai eller thailändska som modersmål. Här söker du efter böcker och andra medier. Du kan också söka efter bibliotek, evenemang och övrig information om Stockholms stadsbibliotek.


Ja, jag menar att man byter allt till thai , allt i iOS och även i de appar som stöder thai. I nordiska språk som svenska och norska finns en betydelseskiljande tonaccent i vissa tvåstaviga or till exempel anden i betydelsen fågeln och anden i betydelsen sagofiguren. Forum med allt om Thailan restips, destinationer, fakta, guider, thailändsk kultur och det thailändska språket.


Våra medlemmar svarar på frågor och delar. Många av språken har flera dialekter. Dessa kallas regionala varianter.


Om du lägger till ett språk och det inte finns något språkpaket tillgängligt för hämtning, kan du med jämna mellanrum kontrollera för att se om Microsoft har skapat ett språkpaket för det språk som du vill ha. Här kan du lära dig att säga God Jul på olika språk. Hon talar thailändska i Thailand och minoriteter i Kina och Vietnam.


Den thailändska språket representeras av många dialekter, är litterär thailändska baserad på den dialekt som talas i Bangkok.

Officiellt språk : thai - thailändska. Skickas inom 5-vardagar. Boken har st läsarrecensioner. Thailändskt Tangentbord låter dig skriva på thailändska med thailändska bokstäver genom att klicka på dom. Webben är en fantastisk plats att lära sig ett nytt språk.


Entusiaster som vill lära ut sitt eget språk , företag och andra har under åren skapat massor av resurser där man kan lära sig ett nytt språk. I denna kategori lyfter vi fram massor av olika språk som man kan lära sig på nätet helt gratis. Det inser alla som är ute och reser, även om det bara är en sista minuten resa till Spanien.


På de trevligaste restaurangerna finns det aldrig menyer på engelska och på de mysigaste hotellen pratar personalen sällan något främmande språk. Lär dig ett språk på egen hand med Nordens mest sålda språkkurser. På förbluffande kort tid kan alla lära sig att tala ett eller flera nya språk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg