torsdag 31 maj 2018

Bästa skidorten i sverige för barn

Billigt Bilsemester till Sverige med halvpension. Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! LÄS OCKSÅ: Bästa resmålen i vinter – LOPPI:s toppbloggare tipsar ›› 6. Branäs I Branäs är alla aktiviter gratis för alla barn som har liftkort, men om barnen är under år bjuder de på liftkortet.


Alla barn bjuds dessutom på varm ekologisk saft ute i backen.

Har flera gånger fått utmärkelser för bästa skidanläggning för barnfamiljer, och även nu är det barnvänligheten som ger högst betyg för värmländska Branäs. Många aktiviteter för barn , och gratis liftkort för barn upp till åtta år. Och i backen bjuds det på varm saft. Nu har ni tyckt till och här är vinnarna. Skidorten i Sälens sydligaste del var en riktigt raket även i denna omröstning.


Kläppen vann bästa skidort för barn med 7röster, vilket motsvarade lite drygt en femtedel av all inkomna röster. Det är alltid kul att få utmärkelser och dessutom för tredje året i rad.

Vi jobbar ständigt med att utveckla och förbättra våra gästers skidupplevelser. Svenska Idre är en välordnad skönhet dit alla är välkomna. Anläggningen är vidsträckt och åkningen sker i alla fyra väderstreck. Barn stormtrivs här men även den mer erfarne åkaren hittar sina favoriter – det är ingen slump att Idre blivit känt för “Chocken”, den brantaste nedfarten i Skandinavien. I Val Thorens hittar man även den sex kilometer lång pulkabacken Le Toboggan, som utlovar fjärillar i magen för alla som har mod nog.


Les Deux Alpes är skidorten som är upp och ner. De lätta och bästa pisterna för nybörjaren ligger högst upp i systemet och de svåraste och tuffaste längst ner mot byn. Varje dag har Allt om Resor nya inspirerande reportage om härliga och spännande resmål, vackra bilder, senaste nytt inom resvärlden och massor av handfasta tips och råd för att göra din semester fulländad. Dags att boka skidsemester? Vi med barn listar de fem bästa skidorterna i Sverige för dig och din famillj.


En härlig skidsemester innehåller inte bara sol, snö och skidåkning. Det krävs även ett härligt och avkopplande boende, god mat, aktiviteter och. Här finns skidåkning för hela familjen.


Kungsberget var först i Sverige med en permanent skicrossbana. Happy Park i barnområdet har små hopp för små åkare.

Men orten har något för alla och det behöver inte alls bli så blodigt rent ekonomiskt. Första pris för bästa franska Alperna. Skidorten vann tack vare dess år delar ut mer än 1miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och. Högsta punkten är berget Mont Blanc vilket ligger i anslutning till den franska skidorten poolhäng och lek för barnen.


Det finns även ett barnområde bestående av roliga och spännande backar som heter Vargys skidland och är perfekt för dig som åker med barn. Fördelen med att åka i detta område för barnen är att backarna inte är lika svåra och man behöver inte heller trängas i långa liftköer. Vad är den bästa skidorten för barn i alperna? Och hur tar man sig bäst till Alperna?


Det frågade vi oss innan vi började planera årets skidresa. Vilket land och by ska man välja? Vi har flera år pratat om att det vore kul att åka till Alperna hela familjen och åka skidor, men väntat tills barnen lärt sig åka röda backar utan. Bästa skidorten är Val Thorens och bästa skidhotellet är W Verbier i Schweiz. Högsäsongen för skidanläggningar och orter är här och alla hoppas på en lång och snörik vinter.


Femton aktörer inom branschen har fått lite extra glitter och glam efter att World Ski Awards placerat dem på sin eftertraktade lista. Barnen älskar att vara här! Vi gillar västkustens klippor och bad samt campingens aktivitetsutbud för hela familjen.


Campingen är stor men ändå charmig. Våra barn Stina, och Jonathan, gillar att fiska krabbor från bryggan. Tänk bara på att slutet av backen är mycket brantare än vad man kan tro när man sitter i tv-soffan!


Kvitfjell har även ett särskilt område för barn. Barn är ofta modigare än vi vuxna i backen och lär sig snabbt hur skidorna fungerar. Här har vi sammanställt lite tips för att göra planeringen av er skidsemester enklare.


Tips: Vi har även listat alla Sveriges skidanläggningar i vår stora attraktionsbank. Många familjer väljer Branäs för att det är smidigt att ta sig både från södra Sverige och från vår huvudstad. Men anledningen att man kommer tillbaka år efter år är inte bara avståndet utan det familjevänliga skidområdet.


Tio liftar, varav två stolliftar, håller borta köerna korta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg