torsdag 3 maj 2018

Mallorca tips

Boka online, betala på hotellet. Som alla inbitna ­Mallis-älskare bör känna till – som Palma, Soller, Valldemossa och Deià. Här delar hon med sig av sina favoriter. Du kan också se kort fakta och annat som kan vara bra att veta innan man reser till Mallis!


Måsten som alla inbitna ­Mallis-älskare bör känna till - som Palma, Soller, Valldemossa.

Härliga sandstränder, mysiga konstnärsbyar, god mat och praktfulla vandringsleder. Dessutom är ön liten och lätt att ta sig runt. Här hittar du information om Hotell, Restauranger, Stränder, Aktiviteter samt våra personliga tips och topplistor.


Vi vill påstå att det finns något att göra för alla. Hitta billiga sista minut flyg NU - och njuta av soliga Spanienl ! I över år har turister vallfärdat till denna spanska Medelhavsö för att njuta av värme, kultur och storslagen natur. Vi reser med en 3-åring, men vill inte bo i stort hotellkomplex med barnklubbar.

Gärna nåt (inte alltför enkelt) pensionat, litet hotell eller lägenhet i lokal stil. Mallorca är en kontinent i miniatyr. Drömmen vore balkong eller. Intill museet ligger de Arabiska baden (Banys Arabs).


Läs om allt den spanska ön har att erbjuda och få praktiska tips om områden, kommunikationer, väder, m. Vi vandrar med svensk guide. Vi brukar börja vandringarna kl. Vandringarna går på bitvis steniga stigar i ett kuperat landskap.


Boende Några plus med vårt hus är utsikten och närheten till naturen, vi har bergskedjan Sierra De Tramuntana utanför husknuten. Men jag märkte en lista över hotell i Palma. Colonia Sant Jordi i söder samt möjligen Puerto de Soller i väst. Jag räknar med att vi hyr bil för att ta oss till hotellet och för att åka runt lite på ön.


Om du inte hyrt bil i Spanien tidigare, läs gärna våra generella tips om hyrbil i Spanien via länken nedan. Han tipsar om boenden i och utanför staden, hur man bäst tar sig runt och vilka kvarter som är trevligast. Guiden innehåller 1användbara tips.

Vi kommer utgå från Cala Bona, bor i lägenhet och har tillgång till hyrbil. Här får du tips på både rutter, när det passar bäst för en cykelsemester och vilka hotell som erbjuder allt och lite till för alla cyklister oavsett om du är nybörjare eller erfaren. Det är en bevarad naturstrand och här är vackert, rofyllt och magiskt. Här hittar du både livliga marknader med lokalt producerade varor, mysiga gränder med småbutiker, moderna shoppingcenter och exklusiva klädmärkesbutiker. Vart du än bestämmer dig för att åka – boka dina drömmars semesterboende hos oss på Interhome!


Palma with my family was really nice. We didin’t have any plans, just strolled around and drank a lot of spritz and cava in the sun. Club Tast and Hotel Portixol is also really nice.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg