fredag 25 maj 2018

Familjeterapi stockholm

Du som vill ha familjerådgivning och bor i Stockholms stad kan välja mellan ett antal godkända utförare, både stadens egen familjerådgivning och privata utförare. Familjerådgivningen Stockholms stad är stadens familjerådgivning i egen regi. Här möter du en samlad specialistkompetens och familjerådgivare med lång erfarenhet av relationsbehandling. Vi erbjuder professionell samtalsbehandling vid samlevnadsproblem och kriser i par- och familjerelationer.


Verksamheten är HBT-certifierad av RFSL. Vi träffar par och familjer i en och en halv timme per gång.

Ofta räcker det med 3-möten. Vi försöker erbjuda ett första samtal inom en vecka. Ni kan nå oss på telefon för ytterliggare information. Vi erbjuder familjeterapi i Stockholm och gör även hembesök.


Familjeterapi i Stockholm med erfarna familjebehandlare. Vår mottagning erbjuder parrådgivning, parterapi, familjeterapi och familjerådgivning i Stockholm med Omnejd. Vi har samarbetsavtal med Dandery Ekerö, Järfälla, Lidingö, Nacka, Solna, Stockholm och Täby kommuns familjerådgivning.


Legitimerade psykologer med inriktning mot parterapi och familjeterapi.

Alla våra psykologer i Stockholm är minst legitimerade psykologer vilket innebär att man gått i utbildning under totalt år. Madelen Alling är socionom med vidareutbildning i familjeterapi och auktoriserad familjerådgivare. Hon har en relationell grundutbildning i psykoterapi på psykodynamisk och systemisk grund med kognitiv orientering, har läst metoder i klinisk sexologi samt har en grundkurs i EFT (Emotionally Focused Couples Therapy).


Utbildningar inom familjeterapi. Här nedan finns listat utbildningar i familjeterapi. Kostnadsfria utbildningar länkas.


Svenska föreningen för familjeterapi SFFT, tar ej ansvar för kvaliteten på listade utbildningar. Jag är leg psykolog och leg psykoterapeut i kognitiva och beteendeinriktade terapier. Mitt intresse för psykoterapi, diagnostik och psykologiska frågeställningar i arbetslivet har löpt som en röd tråd genom mitt yrkesliv.


Med verksamhet inom familj, handledning och KBT skapar vi meningsfulla möten mellan människor. Syftet med arbetet är att sammanställa både svensk och internationell forskning vad gäller effekterna av systemisk-, par- och familjeterapi och göra det tillgängligt för fältet och beslutande organ vad gäller upphandling och ackreditering av psykoterapeuter. Vi har funnits i över år och var den första familjeterapiföreningen i Norden. Kontakta gärna oss på Almagruppen i Stockholm om du har frågor kring familjerådgivning.


Ett första steg, i er beslutsprocess, kan vara att börja läsa artikeln, Att välja parterapeut i Stockholm. Sedan kan ni söka er vidare på denna hemssida. Att söka parterapi i Stockholm. Söka efter parterapi Stockholm kan man antingen göra på Internet, i gula sidorna eller via bekanta som har erfarenhet av parterapi i Stockholm.


Vill du ha kontaktuppgifter till en parterapeut nu med en gång kan du klicka här: kontaktuppgifter parterapi Stockholm.

Båda får komma till tals och båda blir. Funktionell familjeterapi och multisystemisk terapi (MST) är vetenskapligt utprövade metoder som speciellt riktas till ungdomar med asocialt utagerande. Marte Meo och Barnorienterad familjeterapi är metoder som inriktar sig på samspel mellan föräldrar och mindre barn, och där videoåtergivning spelar en stor roll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg