tisdag 15 maj 2018

Ta bort viaplay konto

Se svensk TV inom min. Dock så vill jag minnas att supporten endast tar bort en enhet under en 90-dagarsperiod. När du är inloggad på hemsidan, håll muspekaren över ditt namn uppe i det högra hörnet och klicka på Mitt konto.


Ta bort viaplay konto

Vare sig det är en bläckpenna som läckt ut i bröstfickan eller ditt barn som har gått loss med tuschpennorna i skolan – att veta hur man tar bort bläck är alltid bra. Få inte panik om du har råkar ut för en bläckfläck. Att ta bort bläckfläckar är möjligt genom att använda dig utav rätt metoder. Det är möjligt att ta bort en av dina registrerade enheter var tredje månad.


För att ta bort en av dina registrerade enheter kan du höra av dig till oss. Ett konto raderas efter månaders inaktivitet. Hyr filmer på nätet och se live sport som Champions och Premier League. För att kunna ta bort ditt användarkonto och din kundprofil för Tjänsten måste du först ha avslutat ditt abonnemang hos Oss (läs mer under ”Din uppsägning” nedan). Under Konton som används av e-post, kalender och kontakter väljer du det konto som du vill ta bort och sedan Hantera.


Välj Ta bort konto från den här enheten. Bekräfta genom att välja Ta bort. Vi använder cookies för att kunna erbjuda en mer personlig och användarvänlig tjänst, till exempel genom att analysera användarbeteenden.


Genom att klicka på OK accepterar du att ta emot cookies. Ipå en Mac eller PC kan du visa en lista över enheter som är kopplade till ditt Apple-ID och ta bort sådana enheter du inte längre vill ska vara kopplade. Viaplay har alla TV serier och kanaler online. Prata med din e-postleverantör om du vill inaktivera kontot. Jag vill ta bort mitt Microsoft konto från min Windator.


När du tar bort ett konto från Outlook kan du inte längre skicka och ta emot e-post från det kontot i Outlook. Innan jag gör det vill jag skapa ett nytt användarkonto på datorn men hittar inte var jag lägger till. Välj det kort som du vill ta bort. Du kanske inte kan ta bort kortet om du har ett underskott på ditt PayPal- konto.


I så fall måste du fylla på saldot så att underskottet försvinner för att kunna ta bort kortet. Klicka på Ta bort kort och acceptera. Gör så här: Öppna Settings från Xbox Dashboard och välj sedan System. Du väljer själv var, när och hur du vill titta. Här hittar du allt från svenska originalserier till internationella storfilmer direkt från bio.


Med alternativet Ta bort konto tar du bort kontot från programmen E-post och Kalender, men det påverkar inte själva kontot. Om du till exempel tar bort ett Outlook. När du lägger till ett konto synkroniseras informationen i det med telefonen automatiskt.


Alternativet för att radera kontot permanent visas enbart efter att du valt en anledning på menyn. Du kan till exempel söka efter, åtgärda, ta bort , lägga till eller byta namn på en enhet. Ta bort lösenordet för ett konto i Windows för att starta direkt till datorns skrivbord. En enhet registreras så fort du loggar in på den. Webbläsaren räknas som flera enheter om de är olika datorer.


Vid månadens slut återställs alla enheter från ditt konto och du kan kolla från nya enheter eller de du tidigare hade. Granska enhetsinformationen, markera rutan för Jag är redo att ta bort den här enheten och välj sedan Ta bort. Denna borde funka, först till kvarn.


Om de finns där kan du ta bort alla e-postmeddelanden för det kontot från Outlook. Om de inte finns där kan du, efter att ha tagit bort kontot , vilja lagra dina e-postmeddelanden i en mapp i Outlook. Visa din webbhistorik och ta bort enskilda webbplatser. I din webbhistorik kan du ta bort enskilda webbplatser och gå tillbaka till webbplatser som du har besökt tidigare. Välj Favoriter i Internet Explorer.


Ta bort viaplay konto

Välj fliken Historik och välj hur du vill visa historiken genom att välja ett filter på menyn. Du har kvar kontot även om du tar bort Gmail. Detta händer när du tar bort Gmail.


E-postmeddelandena och e-postinställningarna tas bort. Du kan inte längre ta emot och skicka e-post via Gmail-adressen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg