fredag 4 maj 2018

Blöjbyxa ull mönster

Brett sortiment av textilprodukter. Se vårt utbud direkt online! Under år har Termo Original haft fokus på att utveckla dom bästa tänkbara underställen. Material som passar dom skandinaviska årstiderna och det varierande klimatet. Drops Nepal ( ull alpacka) 5mm 17m x 22v.


Drops Eskimo (tjockt ullgarn som även passar bra till kurad filt för vagn o dyl) 8mm 11m x 15v. Du kan sticka både en draupp byxa eller en ” ull wrap”. Exempel på gratismönster.


Ullbyxorna kläs ovanpå tygblöjan för att hålla babyns kläder torra. Tanken om blöjbyxor i ull är uråldrig och bekant från flertalet kulturer runtom i världen. Blöjbyxorna i ull står sig än idag!


Mer på mitt favvotema - blöjor. En stickad blöjbyxa i enklast tänkbara modell. Denna ska användas som ytterbyxa till vikblöjor. Lanolinet i ullen suger upp kisset och bildar vatten av det! Så den blir liksom fräsch igen efter en vädring samtidigt som den andas bra men håller kläderna torra.


Låter som flum men ska funka. Stickmönster från Viking garn till garnet Viking Baby Ull. Elastiskt stickade muddar vid mage och ben skyddar mot läckage och håller blöjan på plats och ditt barn varmt. Nytt mönster : Lilla Lisa - stickad blöjbyxa med virkad volangkant!


Idag är det lite extra roligt att blogga! Jag har nämligen äran att presentera en alldeles ny design som jag jobbat med den senaste tiden. Valde även att bara använda stl på stickan istället för en kombination av stl och 5. Detta gjorde byxan något mindre men mer tät. Hämta gratis mönster från Järbo Garn!


Under tillverkning används inga kemiska produkter, tillverkningen sker under strikta miljöföreskrifter och enligt IVN-standard. Till banderoller och förpackningar används returpapper. Dokumenten är i pdf-form och de kan öppnas i din webbläsare.


Blöjbyxa ull mönster

Du kan skriva ut dem på ark i A4- eller letter- storlek. Observera att en del av mönstren och beskrivningarna endast finns på finska, svenska, engelska, holländska eller tyska. Sök efter beskrivningar för att hitta rätt mönster i garnet och designen du önskar, eller bli inspirerad för ditt nästa projekt. Sök bland ämnen som påsk, jul, dop och bröllop, eller är det någon speciell design som du söker, som Marius eller Nancy? Tovning är en mycket gammal hantverksteknik.


De äldsta filtfynden härstammar från Asien och det finns många gamla historier om hur ull filtat sig. En av dem går så långt tillbaka som till Noaks ark där fåren sägs ha lämnat efter sig en filtad matta. Välkommen till DROPS Design! Tröjor i ull och merinoull Damtröjor Herrtröjor. Här hittar du mer än 120.


Blöjbyxa ull mönster

Olle, kofta, tjocktröja, ylletröjor, cardigans, V-ringat, polo eller rundhals. Inte konstigt att tröjor i merinoull och vanlig ull är en av ylle. Låt dig inspireras bland hundratals gratismönster.


Klicka på den kategori du önskar titta på, så kommer du direkt till rätt avdelning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg