onsdag 16 maj 2018

Perilex kabel

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Jämför pris byggvaror. Hitta rätt produkt till rätt pris.


Enkel installation med färdiga kablar med perilex kontakter. Webbplatsen använder cookies för fungera på bästa sätt.

Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Perilexuttag för spis infällt 16A. På Jula siktar vi högre. Vanligt förekommande vid spisinstallationer. Vi vill att människor ska vilja fixa.


Amp versionen är det i sverige vanligaste anslutningsdonet för spisar i hemmiljö, och förekommer även för värmehällar, mindre grillar etc i restauranger och storkök. För att vara säker på färgerna måste man titta på spisens kopplingsplint, brukar finnas under en lucka baktill. Schema för olika inkopplingsalternativ sitter då på luckans insida.

Det är viktigt att använda rätt dosa med tillräckligt djup till detta. Min elektriker bytte rakt av och struntade i nollan. Motiveringen var att det var en gammal inmålad kabel så det var den absolut billigaste lösningen eftersom den nya spisen ändå inte krävde nolla. Såhär i efterhand har jag förstått att det inte är en ok lösning (som dessvärre är vanlig?). Om det inte är praktiskt möjligt går det ändå att koppla om så att man får valen - tre faser utan nolla eller - två faser med nolla.


Adapter 16A med kabel ,slagtålig fasföljdsprovare FFP,för strömmätning av respektive fas (LLL3) med tångamperemätare mellan skarvkablar,centraler etc, FFPR med fasföljdsindikering. Får endast installeras av behörig installatör. När man handlar sitt perilex uttag hos oss måste du handla för över 625kr inkl moms för att det skall vara fraktfritt. Vi har enbart hemleverans som alternativ av fraktsätt.


Det är så klart inte enbart hemleverans utan du anger vilken adress du vill få materialet så kör vi ut det. Tre arbetsdagar leveranstid. För skruvanslutning av sladd. Anslutning från sidan.


Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen. Hur ska den ska installera denna spis veta vilken kabel som ska flyttas, den blåa (4) eller den lila (5).


Står inte i manual eller på nätet.

Eller är det så enkelt att det inte spelar någon roll? Oavsett om du är inomhus, utomhus, i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och elinstallationsprodukter. Vi erbjuder snabb leverans och personlig service.


Dock har jag ingen aning om vilka tåtar som ska vart i kontakten, de flesta kopplingsscheman visar kablar som har 4st. Rätt typ av kabel till ditt projekt – hos oss hittar du olika typer av kablar för olika ändamål. Till elinstallation vid nybyggnation och renovering finns starkströmskabel, kulokabel och installationskabel av typ EXQ, EKK, FQ m. Vi har även datakablar, högtalarkablar och bil- och båtkablar med egenskaper som är anpassade för respektive användningsområde.


I Sverige är perilex standar varför det ens säljs spisar med norwesco är oförståeligt. Kort sagt skulle jag rekommendera dig att köpa en spis med perilex istället men om beställningen inte går att ångra får du först kontrollera om spisen klarar trefasmatning och sedan om det går att byta kabel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg