torsdag 17 maj 2018

Campusbokhandeln

Digital och fysisk studentlitteratur till riktigt bra priser. Beställ för snabb leverans! Så här fungerar digitala läromedel. Läs mer här för bra information!


Billig begagnad kurslitteratur för dina studier!

Hos oss kan du både köpa och sälja ny och begagnad studentlitteratur. Begagnad kurslitteratur för dina studier! A smart, affordable and environmentally friendly way to buy and sell literature. Cheap and good quality books #128218; and on top of that buying from campusbokhandeln you save the environm.


Status, varumärken, adress mm för. Tjänsten är helt gratis och kräver ingen kontoregistrering. Det sitter endast män i styrelsen.

Campusbutiken är Stockholms universitets studentkårs andrahandsbokhandel för kursböcker. Campusbokhandeln i Sverige AB är ett litet aktiebolag med anställda. Du hittar dem på Nordenskiöldsgatan 1. Vi hämtar informationen. Om informationen inte finns just nu kan den komma att vara.


Vår hemsida uppdateras så fort vi får in eller säljer en bok. Sök i sökfältet så får du upp antal vi har i butiken! Det lättaste är att söka på titeln.


Vi på Kårbokhandeln jobbar med att beställa böcker och ha kontakt med lärarna för att få in rätt bok till rätt kurs i r. Handla dina böcker online eller i butik! Medicinska Bokhandeln är ett aktiebolag, ägd till största delen av studentkåren Medicinska Föreningen. Inspireras av personalens lästips, besök författarsamtal eller ta med barnen på sagostund. STORE huvudbutik ligger i kårhuset på Campus Johanneberg. I denna butik finner Ni all litteratur för de utbildningar som är förlagda till Campus Johanneberg.


Ta del av rabatter och skaffa Studentkortet här. Gå med i LinkedIn utan kostnad.

I Stockholm har vi vår butik på Stockholms universitet. Billig studentlitteratur, jämför gärna våra priser. Vi vet ofta vilken litteratur som gäller i era kurser på Högskolan i Borås.


Kolla in topplistan hos Akademinbokhandeln. Hitta din Akademibokhandeln rabattkod här! Banken med lösningarna för dig: banklån, bolån, sparande, konton, kort, pension med mera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg