fredag 4 maj 2018

Rosa soffa

Fri frakt - Billigt - Köp nu! Stort utbud av soffor. Fynda möbler och indredning till rea-priser hos Chilli. Gör årets bästa fyn köp online nu!


Vi har soffor och världens bästa varumärken till rätt pris.

Om du tar chansen och vågar att ställa in en rosa soffa i ett annars neutralt hem så kommer du aldrig att ångra dig när du upptäcker känslan som det ger ditt hem. Soffan är en naturlig samlingsplats för livets alla olika skeden. Med sin centrala del av inredningen i hemmet är funktionalitet, utseende och komfort viktiga faktorer. En härligt rosa soffa kan enkelt fräscha upp och agera tjusig färgklick i hemmet.


Oavsett din personliga stil och dina behov så kan du hitta din rosa soffa hos Chilli. Med soffserien SÖDERHAMN ville vi göra en riktigt bekväm soffa , som samtidigt har en lätt och luftig design och effektivt använda material. Därför gjorde vi lite annorlunda än vad vi brukar och byggde upp komforten med en elastisk väv i soffbotten som tillsammans med sittplymåerna ger en mjuk och lätt sviktande känsla.

Hos Trademax hittar du ett stort utbud av soffor i den trendiga färgen rosa. Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för rosa soffa. StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder från.


I vårt breda sortiment hoppas vi att du ska finna just din drömsoffa – oavsett vilken stil, färg, storlek och modell du eftersöker. Vi har en mängd soffor på lager för omgående leverans med frakt från kr för en snabb och smidig upplevelse. Alla lagervaror skickas direkt och har normalt en leveranstid på 2-dagar. Dock betyder det inte att en grå eller svart soffa inte längre är en hit – och därför hittar du även dessa i vårt stora sortiment.


På ILVA har vi både samlat stora soffor till de stora vardagsrummen och små soffmöbler ditt det mindre hemmet. Med andra ord finns där soffor som passar i varje hem. Soffor får ibland agera som sängar, vilket de inte är gjorda för. Att sova i en soffa är på lång sikt inte bra för vare sig din rygg eller soffa.


Det sliter ut soffan på ett sätt den inte är gjord för, och det förstör din rygg. Komforten i en soffa har fokus just på att man sitter i den. I vårt utbud av soffor kan du hitta stor variation och välja den perfekta varianten för ditt hem.


Välj bland modeller som bäddsoffa, divansoffa, 2-sits soffa , hörnsoffa eller soffa med hjul och välj det som passar dina behov och din smak bäst. Alla våra möbler är handgjorda i vår egen fabrik och skickas till dig utan fördyrande mellanhänder.

Därför får du ett schysst pris och års garanti. Vi har ett stort utbud av de senaste trenderna inom möbler, inredning och hemtextiler – allt till bästa pris! Rosa Soffor online på Shopalike.


En soffa är någonting som finns i de flesta hem. Den är en viktig möbel i vardagsrummet, en plats att umgås, vila och trivas i. Eftersom det finns soffor i många färger och former kan onlineköp vara den bästa lösningen för att hitta rätt modell. Vi tycker det är lika viktigt att små barn skall få sitta skönt i en soffa eller fåtölj, som sina föräldrar. Därför har vi valt ut ett brett sortiment av bekväma barnfåtöljer och soffor i många härliga färger och former.


Fördelen med att vara singel är ju att om jag vill ha en ROSA soffa – så skaffar jag mig en rosa soffa ! Vet inte om det hade varit lika enkelt att övertala en eventuell sambo om detta val. Men jag har länge velat ha en rosa sammetssoffa – och nu har jag det! Våra soffor i sammet håller absolut högsta trendfaktor.


Och detta utan att kosta en bråkdel jämfört med andra butiker och dyra varumärken. Sammet är ett exklusivt materialval som andas lyx, kvalitet och trendmedvetenhet. Ofta kombineras denna fantastiska tygkvalitet med en vacker och tidlös design. Och våra soffor är inget undantag.


Ta en titt på vårt sortiment av snygga soffor och fåtöljer som både håller stilen och hög kvalité. Föreställ dig hur du lutar dig tillbaka och sjunker ner i en riktigt bekväm soffa , det är en oslagbar känsla. Den som letar efter en ny soffa har definitivt hamnat på rätt ställe - här kan du verkligen frossa i olika modeller, färger och material och du hittar naturligtvis soffor med överdrag som går att tvätta.


Självklart säljer vi även snygga prydnadskuddar till din nya soffa , så att du kan sätta den slutgiltiga touchen på inredningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg