måndag 23 oktober 2017

Teoriprovet frågor

Alla körkortsfrågor du måste kunna på din dator, mobil och surfplatta! Plugga hemma och klara provet! Legitimationskontroll innan teoriprovet börjar. Provet görs på en dator och finns på flera språk samt med uppläsning av frågorna. Du kan svaren på alla frågor , men när du sitter där och skriver teoriprovet så känns det plötsligt som om du famlar i mörker.


Du känner dig mer och mer osäker. Du försöker tänka, men tvivlen bara växer. Till slut svarar du och går vidare till nästa fråga. Och på så sätt tragglar du dig igenom teoriprovet.


Med detta resultat skulle du bli på teoriprovet. På teoriprovet har du drygt sekunder på dig att besvara varje fråga. Gjorde teoriprovet vid 8:imorse och kan säga att det var ruskigt lätt(visst, det är ju inte samma frågor för alla) men det var väldigt likt dom frågorna från elevcentralen(STR) och dom här. Ett tips är att verkligen skilja på ”får inte” och ”får aldrig”. Jag läste teori boken gånger snabbt och gjorde frågorna på denna sida, och klarade teoriprovet på första försök.


Teoriprovet frågor

Jag kan lova er att om ni klarar testerna här klarar ni GARANTERAT teoriprovet utan några problem. Diskutera, ställ frågor om allting som är relaterat till körkort. Dela med dig av dina egna erfarenheter, vilka frågor fick du på teoriprovet. Genom att göra frågor i varje kategori ser du enkelt vilka delar av körkortsteorin som du behöver öva mer på och vad du redan kan. När du klarat av alla kategorier kan du gå vidare och göra Teoriprovet.


En funktion där man övar på frågor som man tidigare svarat fel på skulle göra det lättare att förbättra sig. I övrigt bra, jag uppskattar den fina designen. Testa körkortsfrågor gratis innan du väljer att skapa ett konto. Gratis teoriprov online med st blandade teorifrågor.


Teoriprovet frågor

Gratis körkortsteori online med st teorifrågor. För godkänt behöver du 16. Frågorna på sidan hjälper dig bli klar för teoriprovet.


Läs din lärobok och träna på frågorna här helt gratis. Du kan testa dig på frågorna obegränsat antal gånger. Det finns en funktion för att markera frågor – använd den. Det är bättre att markera frågor du är osäker på och spara dem till slutet, annars är det lätt att fastna på en fråga tidigt under provet och så blir det stressigt sen.


Du måste ha rätt för att bli godkänd. Mer info om teoriprovet hittar du på Körkortonline. Lär dig allt du måste kunna för att klara teoriprovet ! Gratis MC-teori, MC- frågor , vägmärken och guider!


Vår app innehåller 1frågor inför teoriprovet för moped klass med förklaringar och fördjupningar och över 4teorikort med det viktigaste från teoriboken. Ett perfekt verktyg för dig som inte gillar att läsa tunga teoriböcker! Teoriprovet , även kallad kunskapsprovet, är teoridelen av förarprovet för att ta körkort. Trafikverkets teoriprov. Tillsammans med trafiklärare har vi skapat ett stort utbud av teorifrågor.


Det är viktig at du gör en koppling från frågor till boken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg