tisdag 10 oktober 2017

Familjerådgivning sigtuna

Upp till rabatt i Sigtuna. Sista minuten-erbjudanden. Ni kan få stöd i frågor som är viktiga för er. Familjerådgivning kan hjälpa er att komma vidare när ni har hamnat i ett låst läge.


Familjerådgivning sigtuna

Sigtuna kommun erbjuder familjerådgivningssamtal för er som har problem i ert parförhållande eller andra nära vuxenrelationer. Kontakten är frivillig och du söker på eget initiativ. På Trygghetscenter i Märsta centrum sitter en rad olika kompetenser som tillsammans jobbar förebyggande med trygghet och säkerhet för Sigtuna kommuns invånare.


Du som förälder ska kunna få stöd och vägledning i frågor som handlar om att vara förälder och hos oss kan du få hjälp att hitta vägen till ditt. På Sigtuna kommuns webbplats Sigtuna. Syftet med det är att kunna tillhandahålla korrekt information om kommunen samt att efterleva offentlighetsprincipen. Mer information om personuppgifter och vart du ska vända dig med frågor om detta hittar du här. I familjerådgivning ligger fokus på de vuxna relationerna.


Sollentuna kommun har kundval inom familjerådgivningen viket betyder att du själv kan beställa tid för familjerådgivning hos något av de företag som kommunen har avtal med. Du kan också jämföra deras tjänster och utbud via vår Jämförelsetjänst. I fokus är par och individers nära relationer och livssituation. Det kan vara par som vill förbättra sin relation och fortsätta leva tillsammans eller par där en eller båda vill separera. Familjerättsbyrån leds av en gemensam nämnd för familjerättsliga frågor i Sigtuna , Sollentuna och Upplands Väsby.


Verksamheten finns i Upplands Väsby på Industrivägen B, plan 3. Vägbeskrivning och mer information hittar du på Familjerättsbyråns webbplats (länk nedan). Stortorget 1 Helsingborg. Här bokar du som är nybesök din tid för familjerådgivning. Du räknas som nybesök om du besöker oss för första gången, eller om du inte besökt oss på sex månader.


Familjerådgivning sigtuna

Du som bor i någon av de kommuner vi har avtal med är välkommen att boka din tid för familjerådgivning här på nätet. Med verksamhet inom familj, handledning och KBT skapar vi meningsfulla möten mellan människor. Behöver du en tid snabbt?


Har ni svårt att komma iväg. Det går att ha familjerådgivning - parterapi på telefon. Tänk på att betalningen måste ske med Klarna innan vi börjar. Så här hanterar vi dina personuppgifter. Framnäsgruppen erbjuder kvalificerat stöd för människor i kris med familjerådgivning , familjehem, skyddat boende, handledning och boendestöd.


En del par söker sig till familjerådgivningen när de är i någon form av akut kris. Det kan till exempel vara vid en separation som är initierad av den ena parten och som den andra har svårt att acceptera. Missa inga upphandlingar, bevaka din branch med Opic Upphandlingskoll! Nu är ett samtal vid familjerådgivningen i Håbo kostnadsfritt för den enskilde. Socialnämnden har föreslagit en avgift på 2kronor.


När budgeten klubbades i slutet av förra året var det meningen att avgiften skulle införas från och med januari i år. I grannkommunen Enköping är samtalskostnaden 2kronor. Här finns Sigtuna kommuns alla upphandlade avtal.


Vill du rapportera ett missnöje, brist eller avvikelse på ett avtal eller på en leverantör gå till upphandlingsenhetens sida på intranätet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg