fredag 13 oktober 2017

Singelresor träning

Unna dig egentid och åk på en singelresa med Solresor. Här har vi samlat hotell som erbjuder singelrum till bra priser. Vi åker västerut och besöker San Francisco och det berömda Alcatraz innan vi fortsätter till surfarnas ö Hawaii. Visst kan det vara skönt att komma iväg ensam på en semesterresa – att få bestämma allt själv utan kompromisser med familj eller vänner.


Dessutom kombinerar vi alltid träningen med skön återhämtning, god mat, trevlig gemenskap och spännande utflykter för den som vill. Alltid i samarbete med Sveriges bästa experter inom området. Varje resa med Go Active bygger på en kombination av träning , inspiration, upplevelser och avkoppling i en miljö som tilltalar alla sinnen. Varva träning i den sex banor breda 25-meterspoolen med avkoppling vid din privata pool.


På Viva Blue på Mallorca kombinerar du din träningsresa med semesterlyx. Våra Ving-solo resor perfekt för dig som vill åka ensam på en resa. I vårt breda utbud hittar du resor för dig som vill resa själv. Res ensam tillsammans med andra och dela stora upplevelser.


Du bor i enkelrum och rår dig själv eller delar med någon annan resenär. Singelresor Så mycket bättre tillsammans. På dessa resor kan vi oftast erbjuda fler antal enkelrum. Resorna är några utvalda datum på destinationer från vårt ordinarie program.


Vill du komma igång med din träning eller finslipa tekniken? Mitt namn är Agnes Thelin och jag kommer ifrån Helsingborg, Skåne. Jag har en stor passion för träning , hälsosam mat samt sociala medier.


Singelresor träning

Kraven på att reseindustrin ska ta ett större ekonomiskt och socialt ansvar i de länder man verkar i ökar. Med ett brett utbu ca 60-pass i veckan och allt från km. Vi har träningresan och löparresan för dig! Träning och hälsa är något många värderar och resmålen med fokus på träning ökar hela tiden.


Idag har många hotell och resorts möjlighet till träning , men för dig som söker den optimala träningsresan har vi tagit fram de bästa och hetaste resorna med fokus på träning. Gruppen på personer ska ha ett stort plus. Vem man än prata med så var alla så trevliga och vänliga emot varandra. Vi kör igång igen igen i slutet av augusti med yoga – Håll utkik på FB lr Insta alt prenumerera på.


Singelresor träning

Hit räknas till exempel Apollos anläggning Playitas på Fuerteventura och TUI:s La Santa på Lanzarote. Minska i vikt utan att vara hungrig! En hälsosam diet och träning med dina mål i fokus. SlimFit-programmet är ett all-inclusive och väl genomarbetat viktminskningsprogram. Med hjälp av senaste medicinsk kunskap och under sakkunnig ledning fokuserar programmet på.


Alla instruktörer arbetar med träning och utbildning på heltid och har stor erfarenhet, kunskap och förmåga att ta hand om alla våra gäster på bästa sätt. Läs mer om Solresors singelresor. Paketera din egen charter. Reser du ensam på charter kan du tyvärr inte välja och vraka bland länder och hotell. Ett alternativ till charter är att boka flyg och hotell för sig.


Singelresor träning

Då har du större möjlighet att hitta hotell som skippar enkelrumstillägget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg