torsdag 26 oktober 2017

Aprilskämt på föräldrar

Förskolans klockrena aprilskämt lurade alla föräldrar att ha skoskydd på huvudet. Newsner ger dig nyheter som berör! Med hjälp av en lapp som uppmanade föräldrarna att sätta skoskydd över huvudet för att skydda sig från huvudlöss som spreds på förskolan lurade de föräldrarna, som gick på det finurliga skämtet.


Aprilskämt på föräldrar

Vi har väldigt lydiga föräldrar på den här förskolan, säger förskolepedagogen Renate Aglen Pedersen till norska Trönder-Avisa. Mitt bästa aprilskämt är att skicka sms till en vän och säga att någon Björn har ringt till mig men hamnat fel och egentligen söker vännen. Så skickar jag med numret till Ölandsdjurpark så får de kolla upp numret själva, antingen genom någon nummerupplysning eller i bästa fall ringa dit. Den april är en speciell dag för oss föräldrar då det är den enda dag på året som vi kan skämta med våra barn och skratta när de faller för våra tricks.


Dessa idéer till aprilskämt är dock ganska harmlösa och kommer att göra dagen extra kul för barnen. Insändare Låt detta vara ett aprilskämt ! Låt oss snart få veta att detta inte är allvar! En timme senare dök en ny bild upp där man ser Justins fru Hailey Bieber vara hos läkaren med texten Om ni trodde det var ett aprilskämt.


Kort därefter bekräftades det dock att det var ett aprilskämt då han publicerade ännu en ny bild med texten Vänta omg är det ett,,, APRILSKÄMT Justin Bieber lurades sina följare på Instagram. Och personalen på förskolan fick sig en riktigt festlig dag på jobbet när allt fler föräldrar föll för deras aprilskämt. Med feta bokstäver får alla älskande föräldrar ett slag i solar plexus. Förälder dödade barn – får ersättning av staten”.


Naturligtvis får inte föräldrarna ersättning för att ha slagit ihjäl sitt barn, ett försvarslöst barn på fem månader med samma skador som efter en rejäl och hemsk trafikolycka. En senare upplaga omfattar även texter av Greta Thunberg och hennes syster Beata Ernman. De busiga barnens favoritdag april är här. Om du förbereder dig lite snabbt kan du ge tillbaka med ett och annat aprilskämt ! Här kommer lite inspiration. ABF i Sollefteå startar en studiecirkel i bilförlossning för blivande föräldrar.


Aprilskämt på föräldrar

Nyheten är inget aprilskämt utan det är på största allvar denna utbildning ska starta. Intentionen är god och kommer från två barnmorskor som vill utbilda och informera hur partnern till den födande ska agera i händelse av att hon inte hinner fram till förlossningen i tid och föder i bilen. Man har bara barnböcker som handlar om ensamstående föräldrar eller samkönade föräldrar.


Nä, det är inget aprilskämt. Vid våra universitet har vi genusvetenskap som ett akademiskt ämne. Tekniken gick ut på att oroliga föräldrar kunde ringa upp barnkliniken och hålla telefonluren mot barnet. På så vis kunde personalen i andra änden hålla sin lur mot en ”dator” och få svar inom sekunder på varför barnet skrek.


Då lät det nästan för bra för att vara sant. Vill man verkligen lura någon, ordentligt, så bör man göra det alla andra dagar än 1:a april, eftersom alla då är förberedda på precis allt på den dagen. Aprilskämt är så jävla tråkiga. Rättsreporten på Norrköpings Tidningar genomskådade bluffen men tidningen valde ändå att publicera en artikel i ämnet som ett aprilskämt. Nu, år senare, har ett företag i Taiwan lanserat en mobilapp som genom analys av barnskrik påstås komma fram till fyra olika diagnoser hos spädbarn upp till en månad gamla.


Hela musikvärlden jublar, Justin och Hailey Bieber ska bli föräldrar ! Kan det verkligen stämma? Nej, det gör det inte. Justin, 2 och Hailey, 2 ska inte bli föräldrar , inte just nu iallafall.


Men det var flera som gick på artistens aprilskämt under gårdagen. Då var det dags för årets aprilskämt ! Har ni något ni gått och sparat på till idag? Så här ligger det till med Junland.


Krönika Vill till LHC – som vill ha honom. Då kan det bli en lösning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg