tisdag 3 oktober 2017

Familjerådgivning bromma

Upp till rabatt i Bromma. Missa inte chansen, boka nu! Här möter du en samlad specialistkompetens och familjerådgivare med lång erfarenhet av relationsbehandling. Vi erbjuder professionell samtalsbehandling vid samlevnadsproblem och kriser i par- och familjerelationer. Verksamheten är HBT-certifierad av RFSL.


Hitta och få information om familjerådgivning i Bromma och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Avgiften är lika stor oavsett vilken familjerådgivare du väljer. Lägg till din beställning så får du anpassade erbjudanden, ta reda på priser och jämför recensioner av företag och specialister på Bromma. Gratis och utan förpliktelse! I familjerådgivning ligger fokus på de vuxna relationerna.


Therapeia Handelsbolag. Norrmalm, Kungsholmen, Bromma , Hässelby-Vällingby och Ekerö kommun. Under våren kommer Habiliteringscenter Bromma för vuxna flytta in i lokalerna bredvid oss, på Klädesvägen 12.


Vi kommer att ha en gemensam reception och besöksrum, men separata väntrum. Då är du välkommen att träffa en familjerådgivare i Svenska kyrkan. Ofta kan samtalsstöd hjälpa dig eller er att förstå och förändra.


Vi har tystnadsplikt och du får vara anonym. Kommunerna subventionerad priset för att alla ska kunna gå i några samtal med specialister på samlevnadsproblem och kriser i parrelationer. Välkommen till Parterapi i Stockholm.


Här finner Ni jnformation om parterapi. Vi är hemtjänsten som finns för dig som behöver stö omsorg eller service men ändå vill bo kvar hemma och fortsätta ditt liv som vanligt. All kontaktinformation för Fil.


Med psykologisk spetskompetens ger vi individer och organisationer möjlighet att utvecklas genom att förändra beteenden och gå i riktning mot värderade mål. Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik, vad har du för behov? S:t Lukas är en idéburen organisation med professionella mottagningar för psykoterapi, handledning och utbildning över hela Sverige. Genom att surfa vidare godkänner du att vi.


Vi arbetar med flera olika uppdragsgivare och kan därför välkomna klienter av olika slag: privatbetalande, via remiss från vårdcentral eller via avtal med kommun och företag. Vår mottagning i Stockholm har avtal för familjerådgivning med Stockholm, Danderyd och Lidingö kommun. Grufman Kalén säger att hon under års jobb i Huddinge aldrig träffade ett manligt homosexuellt par. Nu, här på Medborgarplatsen, är tanken att försöka nå de människor som lätt hamnar i skymundan.


Inget dömande, utan en sexologisk spetskompetens som kanske saknas på en vanlig familjerådgivning. Här går vi igenom vanliga terapiformer och när det är dags att söka hjälp. Det finns hjälp att få när relationen är i gungning. Stödgrupp för anhöriga inom alla Skyddsvärnets verksamheter som lever, har levt eller vuxit upp nära missbruk eller kriminalitet.


Familjerådgivning bromma

Hålls varannan vecka på vårt stödboende Björka i Bromma. Jag bedriver lång- och korttidsterapi, familjerådgivning och parterapi. Jag bedriver psykoanalytisk psykoterapi där relationen mellan patient och terapeut är i fokus. Jag behandlar depression, ångest, ätstörningar, låg självkänsla, svartsjuka och paranoida tankar, problem i relationer, trauma och bearbetning av sorg.


Stockholms stads webbplats med stadens alla tjänster och verksamheter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg