fredag 20 oktober 2017

Attraktion själsfrände

Attraktion själsfrände

Den attraktionen som du känner till din själsfrände överträffar allt du tidigare upplevt. Utseende, sexualitet, klass och bakgrund – allt detta förlorar sin betydelse eftersom attraktionen till din själsfrände är djupare och mer meningsfylld. Attraktionen mellan er båda är själarnas attraktion och den är omedelbar. Mental attraktion söker inte själsfränder , utan snarare följeslagare på resan.


Enligt en studie som utfördes av doktor Raymond Knee, chef på det psykologiska laboratoriet vid University of Rochester, var det över av alla personerna som trodde att själsfränder existerar. Visst kan det finnas en fysisk attraktion men det handlar mycket mer om känslan och energin. Själsfränderelationer är mindre vanligt än karmiska relationer. Man kan ha flera själsfränder och en själsfrände kan vara allt från en bästa vän, till sitt barn eller förälder men också givetvis som kärleksrelation.


Resultat: Ju fler ja-svar du har desto troligare är det att du träffat din själsfrände. Har du fler nej- än ja- svar kan du öka dina chanser att möta en själsfrände genom att läsa råden på uppslaget innan. Fast du har ju egna barn det är ngt helt annat. För med din själsfrände så faller alla masker av, och det finns inget utrymme för något annat än det som är på riktigt du. Du upplever också en overklighetskänsla och magi med din själsfrände , samtidigt som en stark rädsla väcks för det som händer och den effekt som en annan människa kan ha på dig.


Första gången Du träffar Din själsfrände känner Du ögonblickligen att den kontakten, den förbindelsen, finns mellan Er. Ingen annan i rummet betyder något. Då skapar vi förutsättningar att återförenas med vårt gudomliga Jag och även vår tvillingsjäl.


Alla har vi väl drömt om att finna den enda, sanna och fullkomliga Kärleken. Men bortom det sexuella kanske det inte finns så mycket mer. En sådan fysisk attraktion kan vara svår att stå emot, ofta får den flamma upp och bränna ut sig. Men de som upplevt en passion brukar vittna om att man egentligen inte hade särskilt mycket gemensamt.


Attraktion själsfrände

Tycker själsfrände är fel begrepp. Det är att romantisera det du känner. Det har hänt mig så många gånger - vilket har gjort mig betydligt mer cynisk om det än dig.


Förutom en fysisk attraktion finns också en stark nyfikenhet kring vem personen du träffat är. Du vill lära känna din nya partner på djupet och finner honom eller henne oerhört fascinerande. Du vågar vara dig själv Ett tydligt tecken på att du träffat rätt är att du kan vara dig själv. Dragningen är ofta helt annorlunda än en vanlig förälskelse eller fysisk attraktion , mer en känsla djupt inifrån.


Jag skulle välja ordet attraktion eller om jag vore mer plump: kåthet. Först kanske du inte ens tycker om henne eller honom men påverkas ändå djupt inom dig. Du kan inte komma undan denna känsla och snart upptar denna person en allt större del av dina tankar. Vad är en själsfrände och har jag träffat hen? Hur kan jag veta att det är en själsfrände jag har mött?


Kom ihåg att en själsfrände är en känslomässig attraktion , inte en fysisk. Om en person omedelbart kasta Baserat på utseende, kan du stöta rätt person. Tips Negativa tankar kommer utan tvekan att dyka upp, speciellt om du just har börjat. Bara ta bort dem med mer positiva tankar för att hjälpa lagen om arbets attraktion för dig. Hej jag undrar om någon vet hur man gör för att antingen gå vidare efter ett möte med sin själsfrände eller för att börja närma sig.


Jag har en övertygelse om att alla har en själsfrände på detta jordklot, alla levande varelser. En gåva som man får då man är redo. Vissa klarar av att tackla detta och vissa inte. Fysisk attraktion och sexuell spänning är säkert inte de viktigaste tecknen på kemi men minst lika viktiga som resten. Den bästa typen av kemi är den som innefattar hela kroppen och själen, och med dessa kommer ni att finna att ni är ett steg närmare att hitta någon att tillbringa resten av ert liv med.


Om du inte känner igen tecknen på att din partner inte är din själsfrände , här är några av de mest uppenbara tecken. Hoppas du kommer att lära dig se alla röda flaggor och att du aldrig kommer att låta en man manipulera dig. En stark attraktion och dragningskraft uppstår.


Ibland omedvetet eftersom jaget inte kan räkna ut direkt vad detta är. Det kan orsaka att en utav person vill backa ur från det hela eller så blir det en slags förnekelse tills de har listat ut det hela. Tvillingsjälen känns välbekant i den djupa delen av själen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg