måndag 16 oktober 2017

Gymutrustning begagnad

Professionell Träningsutrustning på nätet. Stort utbud i alla prisklasser! Välkommen in till Hemfint. Här kan du fynda prisvärda produkter till ditt hus.


All gymutrustning som lämnar vårt lager har blivit genomgången av våra servicetekniker.

Vi lämnar månaders reservdelsgaranti. Vi erbjuder leasing och avbetalnings finansering genom wasa kredit. För mer info vänligen kontakta oss.


Vi kan även erbjuda ett stort urval av begagnad kvalitetsutrustning inom styrka och fitness till mycket förmånliga priser. BEGAGNAD GYMUTRUSTNING. Här finns allt från styrkemaskiner till löpband och funktionella träningsredskap.


Hög service och lång erfarenhet av gymdrift. Sortimentet av begagnade redskap ändras ofta.

Maila för aktuellt utbud. Priserna avser hämtning lager i Stockholm. Om maskinen ska skickas tillkommer kostnad för frakt och emballage. Leverans och installation kan köpas till.


Mejla för prisuppgift. Gymutrustning hittar du hos oss här på Gymkompaniet. Vi har Sveriges största lager av gymoch träningsutrustning. Enormt utbud till bra priser.


Privatperson, handla billig begagnad gymutrustning. Du kan givetvis handla begagnad gymutrustning som privatperson. Behöver du utrustning till ditt garage- eller källargym så har du hittat rätt.


Allt ifrån topprenoverade löpband till gymutrustning och fria vikter. Fyll i formuläret till höger, eller få fri rådgivning direkt. Vi jobbar med inbyten och renovering av gymutrustning och har alltid begagnad utrustning till bra priser på lager i Vilhelmina.


Kontakta oss för info. Technogym Excite run 9Löparband. Apirosport erbjuder Sveriges bästa helhetslösningar inom gymutrustning och träningsmaskiner tillsammans med förstklassig service och utbildning.

Ring eller mejla dina önskemål om begagnade produkter om du inte hittar dem på hemsidan så återkommer vi med priser. Hos oss kan du köpa - byta - sälja - renovera eller serva din maskinpark. Under denna kategori har vi samlat alla gymmaskiner, både med fria vikter och med viktmagasin. Med en kombination av brett sortiment, stor kunskap och lång erfarenhet av försäljning av träningsmaskiner är vi den ledande återförsäljaren av.


Casall PRO är en del av Casall-gruppen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg