torsdag 12 oktober 2017

Podcast alex och sigge

Potentially the creepiest actor in the worl but not used! Letar du också efter en bra podcast ? Hoppas du hittar en ny favorit podcast ! Om oss Vad är en podcast ? Hur lyssnar man på en podcast ? Relationer, barnuppfostran, kärlek och misslyckanden avhandlas med en stor portion humor. Livet blir inte alltid som man har tänkt sig. Kanske blir det roligare. Nu är han glad över att han och Sigge Eklund är en så pass tydlig duo och känner inte att han är med på låns.


Podden har byggt mig och Sigge som en duo. Vi har gjort en scenshow ihop och en bok. Alla radioströmmar och radiostationer på ett ställe. Upptäck dem online nu.


Och Sigge var den svårt intellektuella. I januari var jag med när Filip Hammar och Fredrik ngsson spelade in sin podcast i. Saknas det information eller är något felaktigt? Varför inte lägga till det själv?


Podcast alex och sigge

Klicka bara in på respektive avsnitt och sedan på pennan eller redigera. Men eftersom de tillhör de mest populära poddarna så måste vi givetvis också lyfta fram dem här på Poddtoppen. Det vore övermäktigt att sammanfatta podden rättvist här och nu efter 2avsnitt. Jag tycker att det är intressant att möta dig Greekazo, och skulle vilja sträcka ut en hand och fråga – ska vi försöka ta bort den här gangster-trenden för våra unga? Tänk om man hade fått gått in i Greekazos kropp.


Gustaf Skarsgårds spoken word och säger att han ”saknar talang”. Det säger Konsumentombudsmannen (KO) efter att de granskat inslaget. Och sedan utspelar sig en konversation där vi tycker att man förmedlar att spelande skulle kunna vara ett alternativ till arbete. Men nu berättar Schulman för Nöjesguiden att podcasten kan läggas ner. För att behålla vårt mod måste vi lägga ner snart, säger han till tidningen.


Alex satsar på kasinot. Patrick Ekwall är en annan känd person som nuförtiden arbetar för ett spelbolag. Men man kan köpa cigg på Ica och ingen kräver att man ska stänga ner Ica fast man dör av.


Varje fredag släpper duon nya avsnitt. Det både är högt och lågt, allvarsamt och humoristiskt”, säger Sigge. Se till att subscriba på listan och håll dig uppdaterad på när nästa podcast finns att lyssna på!


Podcast alex och sigge

Den stilsäkra duon väljer såklart sina glasögon från Mister Spex där de uppskattar vårt breda utbud av välkända varumärken samt våra egna prisvärda, men likaså trendiga, varumärken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg